sprawozdanie monitoring

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
karola ops
Starszy referent
Zajmuję się: niczym
Kontakt:

sprawozdanie monitoring

Post autor: karola ops »

Pracuje na Sygnity, robię te sprawozdania " monitoring"...ze świadczeń rodzinnych ZUS wyszło mi 44 osoby niezweryfikowane , CZY PRZED WYSYŁKĄ SPRAWOZDAŃ MUSZĘ WSZYSTKIE OSOBY ZWERYFOKOWAĆ I DOPIERO PÓŹNIEJ PRZEKAZAĆ SPRAWOZDANIE CZY OD RAZU MOGE PRZEKAZYWAĆ A później weryfikować
?
karola ops
Starszy referent
Kontakt:

Re: sprawozdanie monitoring

a jeszcze jedno jak zmienić status " niezeryfikowany na "zweryfikowany" program sygnity
karola ops
Starszy referent
Kontakt:

bardzo Was proszę o podpowiedź
Alalala
Inspektor
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
Kontakt:

Post autor: Alalala »

karola ops pisze: 15 cze 2021, 10:45 Pracuje na Sygnity, robię te sprawozdania " monitoring"...ze świadczeń rodzinnych ZUS wyszło mi 44 osoby niezweryfikowane , CZY PRZED WYSYŁKĄ SPRAWOZDAŃ MUSZĘ WSZYSTKIE OSOBY ZWERYFOKOWAĆ I DOPIERO PÓŹNIEJ PRZEKAZAĆ SPRAWOZDANIE CZY OD RAZU MOGE PRZEKAZYWAĆ A później weryfikować
?
najpierw zweryfikować w weryfikacjach grupowych, później utworzyć sprawozdanie, a na końcu wczytać do CAS

a jeszcze jedno jak zmienić status " niezeryfikowany na "zweryfikowany" program sygnity
to się jakoś zmieniało na tych weryfikacjach grupowych, już nie pamiętam bo dawno robiłam - spróbuj w operacjach może - tam będzie chyba z 5 albo 6 opcji do wyboru i musisz wybrać odpowiednią
karola ops
Starszy referent
Kontakt:

Czyli najpierw ADMINISTARCJA - eMPATIA- WERYFIKACJE GRUPOWE-I W TYM MOMENCIE POSTAŁ MI RAPORT, w którym jest te kilkadziesiąt osób do zweryfikowania w jaki sposób weryfikujecie takie osoby piszecie czy dzwonicie do nich
karola ops
Starszy referent
Kontakt:

nie mogę tego znaeść
Magda k
Starszy referent
Zajmuję się: Śr
Sw
Kontakt:

Post autor: Magda k »

mam pismo ,ze czas do przesłania tego sprawozdania to 16-06-2021 jak nie uda sie zweryfikować to zostawiasz bez weryfikacji
Magda k
Starszy referent
Zajmuję się: Śr
Sw
Kontakt:

Post autor: Magda k »

Monitoring był dostępny od 22-03-2021 wiec było trochę czasu, ja weryfikowałam wszystkich , część zgłosiła uzyskanie ale miałam też duzo nienależnych wysyłałam też pisma do pracodawcy bo z osobą nie było kontaktu.
ODPOWIEDZ