wlasnie w tej chwili przyszedl email,ze jest nowa wersja z tym sprawozdaniemkasia1212 pisze:Wiadomo czy z ZETO Koszalin coś będzie dziś do tego sprawozdania ?
wlasnie w tej chwili przyszedl email,ze jest nowa wersja z tym sprawozdaniemkasia1212 pisze:Wiadomo czy z ZETO Koszalin coś będzie dziś do tego sprawozdania ?
to chyba miękka walidacja, więc ją możesz opisać w uwagach pod sprawozdaniem.PDN pisze:Czy u was też wyskakują błędy odnośnie świadczeń wypłaconych w ramach koordynacji? Ja nie mam wypłat w ramach koordynacji a wyskakuje mi z pięć walidacji że nie powinno być wpisane zero
no sprawozdanie miesięczne za styczeń, nie pamiętam dokładnie tytułów tabel D E, ale z tego co mi świta to dotyczy to rodzin które w styczniu pobierały, wiec również te którym przyznano świadczenia od początku kwietnia przynajmniej do stycznia.Zniecierpliwiona17 pisze:Jak należy rozumieć tabelę D i E? Rodziny pobierające świadczenie czyli chodzi tylko o te które złożyły wniosek w styczniu czy o ogół rodzin które złożyły wniosek nawet od 1 kwietnia 2016 r. ale w styczniu miały te pieniądze przelane? Bo jak utworzyłam sprawozdanie w SYGNITY to wykazało mi wszystkie rodziny od początku okresu zasiłkowego które w styczniu pobrały świadczenie.
nie wiem, czy już masz to sprawozdanie, ale odpisujęaga00 pisze:Hej czy ktoś z was mógłby wrzucić zrzut ekranu sprawozdania, ja wczoraj wysłałam wniosek o rozszerzenie uprawnień w CAS i do tej pory nie mam żadnej informacji a tak to sobie chociaż dane już zacznę sprawdzać.
Dziękuje jestem w tym nowa więc wolałam zapytaćGość pisze:to chyba miękka walidacja, więc ją możesz opisać w uwagach pod sprawozdaniem.PDN pisze:Czy u was też wyskakują błędy odnośnie świadczeń wypłaconych w ramach koordynacji? Ja nie mam wypłat w ramach koordynacji a wyskakuje mi z pięć walidacji że nie powinno być wpisane zero
u mnie akurat koordynacja jest, ale nie ma opłaty usług i pomocy rzeczowej i też mi wyskakuje błąd.
Ale to jest mało istotny problem, którym nie musisz się przejmować, to nie twój błąd.