Sprawozdanie nowe - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 12 z 19    [ Posty: 183 ]

Napisano: 02 lut 2017, 15:19

kasia1212 pisze:Wiadomo czy z ZETO Koszalin coś będzie dziś do tego sprawozdania ?
wlasnie w tej chwili przyszedl email,ze jest nowa wersja z tym sprawozdaniem
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 02 lut 2017, 15:42

Czy u was też wyskakują błędy odnośnie świadczeń wypłaconych w ramach koordynacji? Ja nie mam wypłat w ramach koordynacji a wyskakuje mi z pięć walidacji że nie powinno być wpisane zero
PDN

Napisano: 02 lut 2017, 17:30

PDN pisze:Czy u was też wyskakują błędy odnośnie świadczeń wypłaconych w ramach koordynacji? Ja nie mam wypłat w ramach koordynacji a wyskakuje mi z pięć walidacji że nie powinno być wpisane zero
to chyba miękka walidacja, więc ją możesz opisać w uwagach pod sprawozdaniem.
u mnie akurat koordynacja jest, ale nie ma opłaty usług i pomocy rzeczowej i też mi wyskakuje błąd.
Ale to jest mało istotny problem, którym nie musisz się przejmować, to nie twój błąd.
Gość

Napisano: 02 lut 2017, 17:38

Zniecierpliwiona17 pisze:Jak należy rozumieć tabelę D i E? Rodziny pobierające świadczenie czyli chodzi tylko o te które złożyły wniosek w styczniu czy o ogół rodzin które złożyły wniosek nawet od 1 kwietnia 2016 r. ale w styczniu miały te pieniądze przelane? Bo jak utworzyłam sprawozdanie w SYGNITY to wykazało mi wszystkie rodziny od początku okresu zasiłkowego które w styczniu pobrały świadczenie.
no sprawozdanie miesięczne za styczeń, nie pamiętam dokładnie tytułów tabel D E, ale z tego co mi świta to dotyczy to rodzin które w styczniu pobierały, wiec również te którym przyznano świadczenia od początku kwietnia przynajmniej do stycznia.
Gość

Napisano: 02 lut 2017, 17:46

aga00 pisze:Hej czy ktoś z was mógłby wrzucić zrzut ekranu sprawozdania, ja wczoraj wysłałam wniosek o rozszerzenie uprawnień w CAS i do tej pory nie mam żadnej informacji a tak to sobie chociaż dane już zacznę sprawdzać.
nie wiem, czy już masz to sprawozdanie, ale odpisuję
u mnie przyszedł komunikat w CASie, że akceptują wniosek, a to sprawozdanie jest w innym OBSZARZE - resortowe potem wchodzisz w jednorazowe SW i powinno znajdować się tam aktualnie jedno sprawozdanie
Gość

Napisano: 03 lut 2017, 10:09

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć czy pkt. 1 w części F (wysokość planowanych w danym roku wydatków budżetu...) to ma być kwota którą my planujemy wydać czy ta, na którą mamy do tej pory przyznany plan?
małemiasto
Stażysta
Od: 17 cze 2016, 9:53
Zajmuję się:

Napisano: 03 lut 2017, 10:20

Jestem z dolnośląskiego wniosek o utworzenie nowego konta SW wysłany 30.01.2017r. do tej pory cisza i nie mamy żadnego sprawozdania z 500 które rzekomo ma być do 7 lutego, ktoś coś?
<ona>31

Napisano: 03 lut 2017, 10:21

Gość pisze:
PDN pisze:Czy u was też wyskakują błędy odnośnie świadczeń wypłaconych w ramach koordynacji? Ja nie mam wypłat w ramach koordynacji a wyskakuje mi z pięć walidacji że nie powinno być wpisane zero
to chyba miękka walidacja, więc ją możesz opisać w uwagach pod sprawozdaniem.
u mnie akurat koordynacja jest, ale nie ma opłaty usług i pomocy rzeczowej i też mi wyskakuje błąd.
Ale to jest mało istotny problem, którym nie musisz się przejmować, to nie twój błąd.
Dziękuje jestem w tym nowa więc wolałam zapytać :)
PDN

Napisano: 03 lut 2017, 10:23

Robiąc sprawozdanie z programu nie wyskakuje mi koordynacja a ją mam, a zamiast tego wyskakuje mi opłacanie usług chociaż tego nie miałam. Czy w takiej sytuacji mogę wprowadzić ręcznie sprawozdanie do CAS żeby wszystko się zgadzało?
Pola2

Napisano: 03 lut 2017, 11:15

Co z częścią F 1 plan przyznany czy nasze planowane wydatki?
oliwia19
Starszy referent
Od: 21 cze 2016, 13:24
Zajmuję się:

Strona 12 z 19    [ Posty: 183 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x