plan przyznanyoliwia19 pisze:Co z częścią F 1 plan przyznany czy nasze planowane wydatki?
Sprawozdanie nowe
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie nowe
Tabela A wiersz 2. i 2.2. - nie mamy wypłacanego św w formie rzeczowej a mimo to program wykazuje mi tu 3 świadczenia (1 rodzina). Jak poprawić to w programie.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czy wam się zgadza w tych sprawozdaniach? Ja do tej pory liczyłam z tych raportów (różne za okres) na pierwsze dziecko teraz zrobilam to sprawozdanie rzeczowo finansowe i są rozbieżności? czy wcale już tego nie porównujecie i bazujecie na tym rzeczowo finansowym?
też mam ten sam problem i nie wiem jak to zmienićmarta_87 pisze:Tabela A wiersz 2. i 2.2. - nie mamy wypłacanego św w formie rzeczowej a mimo to program wykazuje mi tu 3 świadczenia (1 rodzina). Jak poprawić to w programie.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Niestety nie umiem Ci pomóc, mi np. te rodziny z dzieckiem niepełnosprawnym , z tego rzeczowo finansowego wykazało 22 a z tych raportów 29 .Nie wiem co ja źle robię .
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
przy okazji odpowiedź Ministerstwa: https://public.sygnity.pl/forums/viewtop ... 95#p184395
Tomek
Ponawiam prośbę o wskazówki: co zmienić w programie żeby 3 św z formy rzeczowej widoczne były jako przekazane w formie pieniężnej.
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Ponawiam prośbę o zgłoszenie na serwis, gdyż tylko tak możemy sprawdzić co się u Ciebie dzieje i dlaczego. Ogólnie liczy dobrze.marta_87 pisze:Ponawiam prośbę o wskazówki: co zmienić w programie żeby 3 św z formy rzeczowej widoczne były jako przekazane w formie pieniężnej.
Tomek
jak będziesz wiedziała jak to zrobić daj znaćmarta_87 pisze:Ponawiam prośbę o wskazówki: co zmienić w programie żeby 3 św z formy rzeczowej widoczne były jako przekazane w formie pieniężnej.
Gdzie w sygnity wpisuje się orzeczenie o niepełnosprawności i uzyskanie dochodu juz po wystawieniu decyzji? czy wpisuje sie to do jakiegoś załącznika czy nie ma takiej mozliwości?
Oprócz Sprawozdanie nowe - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
sprawozdanie roczne
uzysk
jak myślicie??co robicie??
sprawozdanie 500+ (stan na koniec grudnia)
utrata/uzysk dochodu
gospodarstwo rolne
Koordynacja
Alimenty
Pomóżcie!
nietypowa sytuacja
anonim o marnotrawieniu
wezwanie a wydana decyzja
SKO A NOWY WNIOSEK
Dodatek dyferencyjny do Sygnity - problem
stypendium w okresie odbywania stażu z PUP
500+ związek a ślub