Sprawozdanie nowe
Re: Sprawozdanie nowe
Czy ktoś wnioskował o rozszerzenie cas o SR? Jaką podał przyczynę?
Czy tabeli E też Wam pokazuje ogólną liczbę dzieci we wniosku zamiast tych, na które jest pobierane? Bo jak robię raport "rodziny, którym wypłacono" w styczniu, a później warunek zapytania, że liczba dzieci = x, to pokazuje wszystkie dzieci z rodziny. Najlepiej to można wyłapać przy wielodzietnych. Facet ma 6 dzieci, pobiera na 4, ale i tak pokazuje go jako rodzinę pobierającą na 6 dzieci...
A jeżeli pod działem SW nie mam żadnego sprawozdania? Ktoś wyżej pisał, że woj. war-maz ma, a ja u siebie nic nie mam.
Ja pisałam, to nie w Św tylko sprawozdania resortowe.Ula1 pisze:A jeżeli pod działem SW nie mam żadnego sprawozdania? Ktoś wyżej pisał, że woj. war-maz ma, a ja u siebie nic nie mam.
Nie, do 7-go lutego.Ula1 pisze:chodzi o sprawozdanie do 2 lutego?gopssik pisze:Warm-maz. też ma to sprawozdanie.
W takim razie źle zrozumiałam. W sprawozdaniu do 2 lutego w tabelce 1 należne luty 2017 wliczasz dzieci z wniosków wysłanych do ROPSU (chodzi mi dokładnie o to, że wnioskodawczyni złożyła wniosek w sierpniu wysłałam do ROPSU i najpierw dostałam odpowiedź, że zachodzi koordynacja od 1 kwietnia 2016r. do 30 września 2017r., a później w październiku dostałam pismo, w którym jest napisane, że wniosek o ustalenie prawa do świadczenia wychowawczego na dziecko za okres od 1 sierpnia 2016r. do 30 września 2017r. przekazano celem rozpatrzenia do niemieckiej instytucji właściwej). Mogę liczyć na Twoją podpowiedź?gopssik pisze:Ja pisałam, to nie w Św tylko sprawozdania resortowe.Ula1 pisze:A jeżeli pod działem SW nie mam żadnego sprawozdania? Ktoś wyżej pisał, że woj. war-maz ma, a ja u siebie nic nie mam.
Oprócz Sprawozdanie nowe - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
sprawozdanie roczne
uzysk
jak myślicie??co robicie??
sprawozdanie 500+ (stan na koniec grudnia)
utrata/uzysk dochodu
gospodarstwo rolne
Koordynacja
Alimenty
Pomóżcie!
nietypowa sytuacja
anonim o marnotrawieniu
wezwanie a wydana decyzja
SKO A NOWY WNIOSEK
Dodatek dyferencyjny do Sygnity - problem
stypendium w okresie odbywania stażu z PUP
500+ związek a ślub