SPRAWOZDANIE RZECZOWO-FINANSOWE Z WYKONYWANIA ZADAŃ Z ZAKRESU ŚWIADCZENIA WYCHOWAWCZEGO

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Referentka_
Stażysta
Zajmuję się: FA/ŚR/500+
Kontakt:

SPRAWOZDANIE RZECZOWO-FINANSOWE Z WYKONYWANIA ZADAŃ Z ZAKRESU ŚWIADCZENIA WYCHOWAWCZEGO

Post autor: Referentka_ »

Mam pytanie co do tabeli B.1. Informacje na temat należności z tytułu nienależnie pobranych świadczeń wychowawczych A KONKRETNIE: 3.Kwota nienależnie pobranych świadczeń wychowawczych potrącona w danym miesiącu z bieżąco wypłacanych świadczeń

jeśli mam kobietę której zabieramy z bieżących wypłat i w październiku zostało jej zabrane łącznie 1017zł (1000 zł na kwotę główną i 17 zł na odsetki) to w pozycji nr 3 daje tylko kwotę głowną czyli 1000zł czy całość kwoty jakiej kobieta nie otrzymała czyli 1017zł ?
Silvio
Referent
Zajmuję się: teraz już wszystkim :D
Kontakt:

Re: SPRAWOZDANIE RZECZOWO-FINANSOWE Z WYKONYWANIA ZADAŃ Z ZAKRESU ŚWIADCZENIA WYCHOWAWCZEGO

Post autor: Silvio »

U mnie pokazuje tylko kwoty należności głównej czyli kapitału, bez odsetek.
Referentka_
Stażysta
Zajmuję się: FA/ŚR/500+
Kontakt:

Re: SPRAWOZDANIE RZECZOWO-FINANSOWE Z WYKONYWANIA ZADAŃ Z ZAKRESU ŚWIADCZENIA WYCHOWAWCZEGO

Post autor: Referentka_ »

A na jakim programie pracujesz ? bo u mnie w Izydzie niestety nie pokazuje nic i muszę to ręcznie wprowadzic
ODPOWIEDZ