SPRAWOZDANIE Sygnity proszę o pomoc.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
SPRAWOZDANIE Sygnity proszę o pomoc.
Witam, mam problem ze sprawozdaniem. Dokładnie chodzi mi o odsetki. W sprawozdaniu BP i BW zgadza mi się co do grosza za cały kwartał. Z księgowością również zgadza mi się wszystko. Natomiast nie zgadzają mi się odsetki w pierwszym miesiącu kwartału, sprawdzałam na wszystkie sposoby i naprawdę nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić. Czy miał ktoś kiedyś taki problem???? czy może to być jakiś błąd programu??????
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Re: SPRAWOZDANIE Sygnity proszę o pomoc.
nikt nigdy nie miał takiego problemu?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to trzeba poprawić ręcznie ...paulaaaPP pisze: 09 paź 2019, 7:42 Witam, mam problem ze sprawozdaniem. Dokładnie chodzi mi o odsetki. W sprawozdaniu BP i BW zgadza mi się co do grosza za cały kwartał. Z księgowością również zgadza mi się wszystko. Natomiast nie zgadzają mi się odsetki w pierwszym miesiącu kwartału, sprawdzałam na wszystkie sposoby i naprawdę nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić. Czy miał ktoś kiedyś taki problem???? czy może to być jakiś błąd programu??????
-
- Referent
- Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny
- Kontakt:
A jak były wprowadzane zwroty i tam przy wprowadzaniu zwrotu jest zakładka data odprowadzenia do bp może nie jest wpisana i jak zwrot był na sam koniec miesiąca a odprowadzony na początku następnego miesiąca to może stąd wynikać ta różnica.
Oprócz SPRAWOZDANIE Sygnity proszę o pomoc. - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Pełnoletnia kończy szkołę w czerwcu
Proszę o pomoc bardzo proszę
Umorzenie, co sądzicie
Zwrot Prawa jazdy
wniosek o udostępnienie danych do zakładu karnego.
pełnoletni a FA
Zmiana wysokości alimentów a wydana decyzja na nowy okres i zakończona stara.
dłużnik prawo jazdy
Wniosek na nowy okres- a zmiana liczby członków
fundusz a alimenty
adres dłużnika w zaświadczeniu od komornika
Decyzja żądania zwrotu, prośba o rozłożenie na raty FA
Alimenty na rzecz innych osób
dochód za 2018
CZY DLA SŁUCHACZY NALEŻY SIĘ FA?
dłużnik alimentacyjny w areszcie