no i liczba wniosków to pokaże np za kwiecień ok, ale w lipcu powiedzmy miałam 10 wniosków. i co. a tu chodzi o liczbę rodzin mających ustalone prawo do świadczenia wychowawczego na dziecko/dzieci ZA MIESIĄC...
jak się wpisze np wiersz 5
420, 422, 423, 423, 424 = 2.112 rodzin
walidacji nie wykaże ale to jest bzdura bo w wyjaśnieniach pisze jak wypełnić wiersz 5
jak się wypełni zgodnie z objaśnieniami
420, 2, 1, 0, 1, = 424 rodziny to jest zgodne z objaśnieniami ale wykazuje walidację
podobnie jest z wierszem 5.1 i 5.2
to jak w końcu ma być!!
aja mam pytanie o ta niepełnosprawność, tam trzeba podać liczbe rodzin w których występuje niepełnosprawność u dziecka czy dzieki niepełnosprawności uzyskali świadczenie bo wyższe kryterium?
Witam, czy ktos może wie jak wypełnić wypełnić tab. B w ostatnim sprawozdniu które trzeba przekazać do do 02.09, głównie chodzi mi o informacje dotyczące
"liczba rodzin z ustalonym prawem do świadczenia wychowawczego na pierwsze dziecko w sytuacji, gdy członkiem rodziny jest dziecko legitymujące się orzeczeniem o niepełnosprawności albo orzeczeniem o umiarkowanym lub znacznym stopniu niepełnosprawności" oraz "liczba rodzin z ustalonym prawem do świadczenia wychowawczego na pierwsze dziecko w sytuacji, gdy jest ono jedynym dzieckiem (we wniosku o ustalenie prawa do świadczenia wychowawczego wśród członków rodziny wskazane jest tylko jedno dziecko" jak pozyskac te informacje z sygnity?