witam czy w zasiłkach celowych z dożywiania zlicza też I kwartał?, w II kwartale nie miałam "celówek" z dożywiania które poszły z zadań własnych a w sprawozdaniu mi wyskoczyło?
Mam jeszcze jeden problem dzisiaj wpłynęła faktura za dożywianie za czerwiec, przesłałam już sprawozdanie do uw, wprowadziłam tę fakturę a program zalicza mi ja do czerwca a w lipcu puste kolumny, masakra robiłam tak jak księgowa mi podała czyli bez kwoty tej faktury.... no i będę się bujać przy następnym sprawozdaniu w kosztach nie było w czerwcu a teraz daje wydatek będzie w lipcu i nie pokazuje mi tej kwoty.............
Jeśli wg księgowości to liczy się data faktycznej realizacji - więc jeśli tam w tym dokumencie rozliczeniowym będzie podana data lipcowa, to zliczy w lipcu. Liczy się data przy poszczególnych pozycjach dokumentu.
Taka sama sytuacja, tylko sprawozdanie robione wg objaśnień. Czy wygenerować jeszcze raz sprawozdanie i wysłać już po terminie z numerem 2, tak aby posiłki z faktury doliczone zostały do czerwca?
w formularzu sprawozdania jest kolumna -pozostałe osoby otrzymujące pomoc na podstawie art. 7 ustawy o pomocy społecznej, kto ma być tu wykazywany ,bo mi pobrało kilka dzieci po 18 roku .