Magdalenaa24 pisze: ↑04 mar 2021, 14:01na forum Sygnity ktoś wstawił już screena z nową wersją 1.01e czyli jest jakaś poprawka. Informatyk dziś mi ją zrobi.
Ja nigdzie nie znalazłam wersji e. Gdzie ona jest dostępna?Milenaa1989 pisze: ↑04 mar 2021, 16:40Bardzo proszę państwa o pomoc. Również jak w przypadkach powyżej mam problem ze sprawozdaniem rzeczowo- finansowych za msc luty 2021r. obecnie nasz ośrodek posiada wersje sygnity 2-14.3 (1.01e) symbol SW-5 przy zaciągnięciu sprawozdania tab.C.1 nie widzi wszystkich wniosków oraz nie wykazuje wniosków przekazanych do koordynacji. Nasz informatyk twierdzi że posiadamy najnowszą aktualizacje jednak w dalszym ciągu jednak coś jest nie tak... pomocy co może być nie tak ;(
Też pracuje w programie TOP TEAM i zastanawiam się jak liczyć wnioski w części C.1 sprawozdania. Czy liczyć wnioski złożone w lutym, ale wczytane dopiero w marcu ?ANDZIA08 pisze: ↑04 mar 2021, 10:59Ja pracuje na TOP TEAMie ale podpowiedzcie czy u Was też tak jest, że w C.1 wiersz 1 liczy wszystkie wnioski ZŁóżONE w lutym, nawet te odebrane w marcu, natomiast w C.1 wiersz 2 liczy już tylko te odebrane w lutym, pomija natomiast te złożone w lutym a odebrane w marcu. Czy to tak ma być, czy błąd systemu bo to jest strasznie nie logiczne i ciężko się z rozumem połapać....
Tak samo wygląda sytuacja w C.2. wiersz 1 liczy wszystkie a w wierszu 2 tylko te pobrane w lutym...