sprawozdanie za II kwrtał - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 11 lip 2014, 11:02

Witam wszystkich, bardzo proszę o pomoc przy sprawozdaniu za II kwartał. Sprawozdanie robię dopiero drugi raz tzn robiłam też za I kwartał ale mimo to ja chyba cały czas coś źle liczę, bo nic mi nie wychodzi. Powiedźcie mi proszę jak mam uzgodnić to, co z czym mam zliczyć, i w ogóle nie zgadza mi się wydrukiem księgowej,co zrobić, pomocy.
Agata84

Napisano: 11 lip 2014, 11:14

pierwsze sprawdz czy masz wszystkie listy wypłat potwierdzone a potem zrób sprawozdanie
~~inka

Napisano: 11 lip 2014, 12:10

mam zatwierdzone wszystkie listy i kiedy sprawdzam miesiąc po miesiącu tzn. zestawienie nasze z wydrukiem księgowej jest ok, a ogólnie nie.
Agata84

Napisano: 11 lip 2014, 12:13

a może miałaś zwroty to też się nie będzie zgadzać o tą kwotę
Gość

Napisano: 11 lip 2014, 12:16

miałam, ale one wykazane są w części d, czyli muszę do części a dodać te zwrócone i wykazane w części d a później, ewentualnie odjąć te odprowadzone do bp???
Agata84

Napisano: 11 lip 2014, 12:18

a jeszcze nie zgadza mi się o wypłacony zasiłek dla opiekuna i odsetki, ale pewnie to u każdego tak jest, bo jest to księgowane na jednym koncie (tak mówi księgowa)
Agata84

Napisano: 11 lip 2014, 12:21

w części A powinny być ujęte wszystkie wypłacone i po odjęciu zwrotów powinno zagrać z księgową
Gość

Napisano: 11 lip 2014, 12:22

księgowa dobrze mówi
Gość

Napisano: 11 lip 2014, 12:29

czyli zasiłek dla opiekuna wykazujecie w sprawozdaniu z SR???
neczka

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem