Sprawozdanie "zł za zł" ?
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie "zł za zł" ?
szczerze, to mnie najbardziej wnerwiają metryki.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Korwin za mało Boniemu przyłożył
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
- Sipera
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
- Kontakt:
A to to już nasza wina.vvvvvvvvvvvvvvvvvv pisze:wszystko to prawda, ale znowu się nakręcamy i tak nas nikt nie wysłucha. Zapierdzoelamy za te marne grosze. teraz decyzje za życiem i też nikt nie pyta czy damy radę. Szok.
Za tę samą kasę robiliśmy rodzinne. Daliśmy radę, wiec dowalili FA. Przeszło bez podwyżek FA dowalili ZDO. Zrobiliśmy bez mrugnięcia okiem - dowalili 500+. Pięknie nam poszło z 500 - to dawaj "za życiem". Zauważcie, że o kasie napisałam raz!!.
Gdzie znajdą drugich takich oszołomów co za jedną marną pensję ogarną 5 ustaw.
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
masz rację, gdzie znajdąSipera pisze:A to to już nasza wina.vvvvvvvvvvvvvvvvvv pisze:wszystko to prawda, ale znowu się nakręcamy i tak nas nikt nie wysłucha. Zapierdzoelamy za te marne grosze. teraz decyzje za życiem i też nikt nie pyta czy damy radę. Szok.
Za tę samą kasę robiliśmy rodzinne. Daliśmy radę, wiec dowalili FA. Przeszło bez podwyżek FA dowalili ZDO. Zrobiliśmy bez mrugnięcia okiem - dowalili 500+. Pięknie nam poszło z 500 - to dawaj "za życiem". Zauważcie, że o kasie napisałam raz!!.

dlatego tak napisałam, nic nam nie da biadolenie. Mają nas gdzieś. Za każde nowe świadczenie powinniśmy dostawac kasę, za każde nowe głupie sprawozdanie itp. Trzymajcie się, protestować nie będziemy bo nas zwolnią itp. Nic nie poradzimy.
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
podwyżki będąSipera pisze:A to to już nasza wina.vvvvvvvvvvvvvvvvvv pisze:wszystko to prawda, ale znowu się nakręcamy i tak nas nikt nie wysłucha. Zapierdzoelamy za te marne grosze. teraz decyzje za życiem i też nikt nie pyta czy damy radę. Szok.

https://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/o- ... 51596.html
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
- Sipera
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
- Kontakt:
To nie jest śmieszne. Ja się naprawdę już wkurzam i robię się wredna. W rodzinnych od początku. Do tego FA, 500, ZDO. Cała masa gówien z tym związanych. 2400 brutto plus od 01.04.2016 dodatek za 500+ 500 brutto. Budżet roczny ponad 14 mln. Na urlop nie ma kiedy iść bo wiecznie coś do robienia. Mam dość i mówię to poważnie.
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Wkurzona jesteś bo masz okres. To minie.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
- Sipera
- Starszy referent
- Kontakt:
Masz rację ludek ..... ta miesiączka potrafi człowieka wykończyćludek pisze:Wkurzona jesteś bo masz okres. To minie.

- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a ja myślałam że ludek dostanie ochrzan za ten tekst, a tu proszę... wyszło na to że ludek to znawca kobietSipera pisze:Masz rację ludek ..... ta miesiączka potrafi człowieka wykończyćludek pisze:Wkurzona jesteś bo masz okres. To minie.

Oprócz Sprawozdanie "zł za zł" ? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
szo
Jak robicie - drukujecie PESELE dla każdego??
skład rodziny
CAS - OR-Złotówka za złotówkę-1/2017
zł za zł
zalecenia pokontrolne spis
Dzierżawa ziemi
dofinansowanie na kontynuację nauki przez PCPR
ryczałt z dzialalności gospodarczej
data wydania zaświadczenia do becika
problem ze szkołą
nadpłacone świadczenia jak wykazać w sprawozdaniu
SZO nowa decyzja jaki wywiad?
od kiedy uchylenie?