Uwierzcie mi na słowo, że to oni... zresztą w ub. roku też podobnie było przy bodajże wprowadzaniu ŚW.
Bezpośredni link: viewtopic.php?f=5&t=206043117&start=30#p206045951~Bogdan pisze:u nas jest Helios, na ich stronie widzialem oferte https://www.ops.strefa.pl/file/helios_of ... r_full.pdf kto chce niech sobie spojrzy i dzwoni. Jesteśmy zadowoleni.
Bezpośredni link: viewtopic.php?f=5&p=206078706#p206078706~Zbyszek pisze:Poprawcie mnie jeżeli coś źle mówie, ale z tego co rozumiem i widzę na stronie Ministerstwa nie ma nowych wymagań homologacyjnych do pomocy społecznej i obecnie obowiązują te z numerem 1.2 czyli wszyscy producenci co mają obecnie obowiązujące świadectwa mają wszystko ok i nie muszą żadnych testów przechodzić a Sygnity homologuje nowy program na FireBird dlatego, że musi na niego mieć świadectwo to tych właśnie wymagań 1.2? Jeżeli tak to nie ma co na chwilę obecną opowiadać, że tylko taka, czy inna firma ma dobry program, bo wynika z tego, że każda co ma obowiązujące świadectwo ma \"dobry program\" i moim zdaniem sieje się jakąś dezinformację. Chyba, że się myle w końcy jestem tylko pracownikiem OPS
Dla chętnych dyskusja od pierwszego postu: viewtopic.php?f=5&t=206043117&start=50#p206043117
No to ja chyba nie mam więcej pytań