Stan zadłużenia wobec poszczególnych wierzycieli - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 06 paź 2015, 11:50

Witam, proszę o pomoc, po aktualizacji Sygnity nie wiem jak sprawdzić stan zadłużenia dłużnika wobec poszczególnych wierzycieli.
Jeżeli daję Wydruki indywidualne - Dłużnik obroty i pozycja FA - zlicza mi wszystkie należności łącznie w odsetkami.
Nie ma pozycji, które były dostępne w poprzedniej wersji.
Pomóżcie.
Marta...

Napisano: 07 paź 2015, 10:46

Nikt nie jest w stanie pomóc?
Wiem jak wyłuskać należność główną bez odsetek, ale całość. A co z poszczególnymi wierzycielami?
Marta...

Napisano: 07 paź 2015, 11:00

Ja pracuję jeszcze na starej techonologii i tam jest w wydrukach indywidualnych wydruk zadłużenia na dzień i tam zaznaczasz wierzyciela
jagoda3

Napisano: 07 paź 2015, 12:06

Trzeba zaznaczyć właściwego dłużnika a następnie wejść w wydruki zbiorcze i tam jest stan zadłużenia dłużników
K26

Napisano: 07 paź 2015, 13:01

W starej wersji tak było, po aktualizacji nie ma w ogóle takiej pozycji jak wydruk zadłużenia na dzień w Wydrukach indywidualnych (też z tego korzystałam wcześniej). Jeżeli zaznaczam w wydrukach zbiorczych czy w Wydrukach indywidualnych pokazuje mi zadłużenie w całości, a mi zależy na zadłużeniu w rozbiciu dla poszczególnych wierzycieli od jednego dłużnika.
Pomóżcie. Może ktoś wie jak rozwiązać mój problem.
Marta...

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x