Stanowisko asystenta rodziny a prawo jazdy - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 30 cze 2020, 11:17

Cześć, jestem tu nowa. Przeszukałam już chyba cały internet w poszukiwaniu informacji dotyczącej prawa jazdy a stanowiska asystenta rodziny. Czy jako asystent rodziny muszę je posiadać? Właśnie wczoraj dzwonili do mnie i zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną. A ogłoszeniu nie było wymagane prawo jazdy, w moim cv także tego nie podałam. Teraz się stresuje, że nie dostanę tej pracy przez to, a bardzo mi na niej zależy..
Czy jest tu jakiś asystent rodziny bez prawka?

PS. Jestem w trakcie robienia prawa jazdy, została mi tylko(a może i aż) praktyka do zdania, ale przez koronawirusa wszystko się przedłuża :(
Paulaaaaa
Praktykant
Od: 30 cze 2020, 11:08
Zajmuję się: Pretendent na asystenta rodziny

Napisano: 08 lip 2020, 12:16

Paulaaaaa pisze:
30 cze 2020, 11:17
Cześć, jestem tu nowa. Przeszukałam już chyba cały internet w poszukiwaniu informacji dotyczącej prawa jazdy a stanowiska asystenta rodziny. Czy jako asystent rodziny muszę je posiadać? Właśnie wczoraj dzwonili do mnie i zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną. A ogłoszeniu nie było wymagane prawo jazdy, w moim cv także tego nie podałam. Teraz się stresuje, że nie dostanę tej pracy przez to, a bardzo mi na niej zależy..
Czy jest tu jakiś asystent rodziny bez prawka?

PS. Jestem w trakcie robienia prawa jazdy, została mi tylko(a może i aż) praktyka do zdania, ale przez koronawirusa wszystko się przedłuża :(
W moim przypadku to był obowiązek ponieważ gmina ma wielki rejon i fizycznie inaczej nie da sie przemieszczac
credka
Praktykant
Od: 17 kwie 2019, 9:55
Zajmuję się: jestem asystentem rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x