Stare kryterium dochodowe - wywiad + - Problemy techniczne z oprogramowaniem

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 02 paź 2018, 12:04

Witam, problem mam taki, że po wysłaniu wywiadów na terminal nadal mam stare kryterium dochodowe 634,00 zł dla osoby samotnie gospodarującej.
Wersja słowników pomost std 64, wywiad plus ver. 5.0
Masakrator
Praktykant
Od: 14 paź 2014, 14:17
Zajmuję się:

Napisano: 02 paź 2018, 12:28

Po wczytaniu słowników centralnych do Pomostu, zalecamy uruchomienie programu WYWIAD Plus i z głównego okna wybranie przycisku Ustawienia programu . Na oknie które się pojawi, na zakładce "Parametry systemowe" należy wybrać przycisk Synchronizuj słowniki i parametry z systemem POMOST Std . Czynność tę należy wykonać, kiedy terminal mobilny lub inny komputer z zainstalowanym oprogramowaniem WYWIAD Plus, jest podłączony do lokalnej sieci, umożliwiającej połączenie z systemem POMOST Std. Nastąpi pobranie nowych kryteriów dochodowych z Pomostu do WYWIAD Plus, dzięki czemu dochody będą dobrze liczone podczas przeprowadzania wywiadów po 1 października.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Napisano: 02 paź 2018, 12:44

Dzięki, wszystko gra.
Pozdrawiam
Masakrator
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 17 paź 2018, 11:29

Podepnę się jeszcze raz. Mam już wszystko na kryteriach październikowych ale muszę zrobić wywiad na podstawie kompletu dokumentów z września, czyli na starym dochodzie. Jak to zrobić po 1 października w wywiadzie plus.
Masakrator
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 17 paź 2018, 14:56

Masakrator pisze:Podepnę się jeszcze raz. Mam już wszystko na kryteriach październikowych ale muszę zrobić wywiad na podstawie kompletu dokumentów z września, czyli na starym dochodzie. Jak to zrobić po 1 października w wywiadzie plus.
Decyduje data przeprowadzenia wywiadu. Jeśli wpiszesz datę wrześniową, to w wywiadzie będzie wydrukowane kryterium obowiązujące we wrześniu, a jeśli paździerkową to w październiku.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x