Słuchajcie mam pytanie czy Ktoś z Was awansował ze starszego referenta na np. na inne stanowisko jeśli tak to jakie ? Pracuje w GOPS ponad 10 lat i czy zawsze już będę tym starszym referentem:((( co powinnam zrobić ?
Ok IKS ale od czego to zależy że masz inspektora po starszym referencie od stażu pracy ? Ile lat muszę przepracować żeby uzyskać ten "awans":) czy sami Ci zmienili czy trzeba się o to upominać ?
ja pracuje od początku .. byłam referentem a od stycznia 2005 inspektorem
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Ok Olga dzięki czyli to pewnie decyzja kierownika bo ja pracuje już ponad 10 lat i nadal jestem starszym referentem. Zmiana na samodzielnego wiązałaby się pewnie z podwyżką i dlatego jest jak jest. Mam nadzieję że moja szefowa wpadnie kiedyś na pomysł żeby mi zmienić moje stanowisko
agadu pisze: Zmiana na samodzielnego wiązałaby się pewnie z podwyżką i dlatego jest jak jest.
niekoniecznie w gr. zaszeregowania są niestety widełki .. to zawsze decyzja szefa
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
agadu
A nie możesz złożyć oficjalnego pisma w tej sprawie do kierownika? Wyjdź z inicjatywą, nie czekaj na decyzję kierownika, bo się nie doczekasz.
Ja tuż-tuż będę obchodziła 10-lecie i nie omieszkam pisemnie zawnioskować o awans bez zbędnej zwłoki