STARSZY REFERENT - jaka droga awansu w GOPS ? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 22 maja 2015, 14:14

Słuchajcie mam pytanie czy Ktoś z Was awansował ze starszego referenta na np. na inne stanowisko jeśli tak to jakie ? Pracuje w GOPS ponad 10 lat i czy zawsze już będę tym starszym referentem:((( co powinnam zrobić ?
agadu

Napisano: 22 maja 2015, 14:18

Ja mam inspektora, poza nazwą nic się nie zmieniło. Znaczy kategoria zaszeregowania się zmieniła oczywiście, ale dzięki widełkom płaca nie drgnęła.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 14:19

ja w zeszłym roku awansowałam z referenta na samodzielnego referenta i dostałam w związku z tym podwyżkę
olga271

Napisano: 22 maja 2015, 14:22

Ok IKS ale od czego to zależy że masz inspektora po starszym referencie od stażu pracy ? Ile lat muszę przepracować żeby uzyskać ten "awans":) czy sami Ci zmienili czy trzeba się o to upominać ?
agadu

Napisano: 22 maja 2015, 14:28

Olga 271 a ile lat pracy trzeba mieć żeby np. być samodzielnym referentem czy to bez znaczenia ?
agadu

Napisano: 22 maja 2015, 14:35

ja zostałam nim po 10 latach pracy, ale spokojnie szybciej można zostać (nie pamiętam ale chyba po 4 latach pracy)
olga271

Napisano: 22 maja 2015, 14:37

ja pracuje od początku .. byłam referentem a od stycznia 2005 inspektorem
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 14:41

Ok Olga dzięki czyli to pewnie decyzja kierownika bo ja pracuje już ponad 10 lat i nadal jestem starszym referentem. Zmiana na samodzielnego wiązałaby się pewnie z podwyżką i dlatego jest jak jest. Mam nadzieję że moja szefowa wpadnie kiedyś na pomysł żeby mi zmienić moje stanowisko
agadu

Napisano: 22 maja 2015, 14:42

agadu pisze: Zmiana na samodzielnego wiązałaby się pewnie z podwyżką i dlatego jest jak jest.
niekoniecznie w gr. zaszeregowania są niestety widełki .. to zawsze decyzja szefa ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 14:43

agadu
A nie możesz złożyć oficjalnego pisma w tej sprawie do kierownika? Wyjdź z inicjatywą, nie czekaj na decyzję kierownika, bo się nie doczekasz.
Ja tuż-tuż będę obchodziła 10-lecie i nie omieszkam pisemnie zawnioskować o awans bez zbędnej zwłoki ;)
kawa i ciasto

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x