Według mojej oceny jak nic jesteś klasycznym przykładem onej pasywności na forum. Międlisz tego \" Adama\" - do znudzenia. Sam na tym portalu, ani nie pomagasz \"dobrymi radami\" - ani nie pytasz innych o poradę. Wykładnia na temat przeznaczenia forum- ..no przewracam oczami jak czytam..- ponieważ zachowanie Twoje jest totalnym tego zaprzeczeniem. Strasznie facet nudny jesteś..
\"Adamo-bójca\"..misja skończona. Nie zauważyłeś- nie musisz bawić się w zabijanie ? Spocznij więc..
Międlenie, miętoszenie, głaskanie Adama po wirtualnej główce pozostawiam Tobie Emilko. Gdybys nie zauważyła to portalowe \"zabijanie Adama\" stanowiło spontaniczna i emocjonalna reakcje forumowiczów na jego prowokacyjne, monotematyczne wpisy o złych socjalnych. Urządziliśmy mu w podziękowaniu takie wirtualne topienie Marzanny. I nagle zniknął ferdek, Klyent i inni klakierzy Adama. Co daje do myślenia...
A w temacie nudności, nudyzmu i znudzenia niech ocenia mnie potomni...
Adamobójca
..a i Ty zapewne zauważyłeś - że jesteś wirtualnym \" rycerzem dla pewnej wirtualnej księżniczki.... którą chętnie \"przebudzasz od \"czasu do czasu \"..
Ale śpieszę dodać, iż to szlachetna postawa- która tym samym potwierdza, że na forum jesteś jednak przydatny i potrzebny - co by nie mówić...
I żeby nie zaniżać poziomu merytorycznego forum ( trzeba się trzymać meritum)- dodam tylko w sprawie owych \" klakierów Adama..\"- czyli \"kto nie jest z nami jest przeciwko nam ...\"- Twoim zdaniem tak to powinno działać... ?
No cóż, niektórzy Demokrację postrzegają jako swoje prawo do zdychania na śmietniku - więc i Twoja interpretacja nie powinna dziwić..
ps. jesteś dojrzałym intelektualnie człowiekiem, nie odbierzesz zatem moich przemyśleń jako złośliwość..pod Twoim adresem
sędzia emilka się obudziła, wytoczyła swoje niemerytoryczne argumenty, oceniła intelekt, kim jest i kim nie jest rozmówca, powywracała oczami (to jej najlepiej wychodzi), zaprzeczyła sobie \"co by nie mówić\", odwiedziła śmietnik... i nie posądzajcie mnie o złośliwość. Trzymam się meritum! Kogo interesuje ocena onej emilki?