studia podyplomowe
studia podyplomowe
Hej, a jak liczyć dla studenta I roku studiów podyplomowych, gdzie nauka trwa 3 semestry? 25%? bo mowa jest, że 50% w przypadku nauki trwającej 1 rok
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: studia podyplomowe
a 3 semestr nie jest na drugim roku? ja bym sie zastanawiał nad 50%
a ja myśleć nie mam czasu, mnie kiedyś powiedzieli, że w Asie nie ma mowy o szkołach trwających 1,5 roku, tylko roczne, więc nie mam kiedy zastanawiać się. Poza tym dostaliśmy mail, o przeprowadzeniu jakiegoś badania?
Z tego co zrozumiałam, to student jest na 1 roku 3 semestralnej podyplomówki, wiec teraz 25%, drugi semestr - nadal 1 rok - 25%, a 3 semestr pewnie będzie wpisany jako 2 rok/3 semestr i wtedy 50%Tomasz1981 pisze:a 3 semestr nie jest na drugim roku? ja bym sie zastanawiał nad 50%
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
jeśli z zaświadczenia z uczelni wynika że wszystkie 3 semestry są na 1 roku, to 50%, ale jeśli napiszą, że 3 semestr jest na 2 roku to wtedy też 50% - ja bym tak zrobił
Ostatnio zmieniony 07 lis 2016, 16:08 przez Tomasz1981, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale jeśli byłyby na pierwszym roku, to byłaby to szkoła jednoroczna, to wtedy własnie 50%, a jeżeli trzeci semestr jest na drugim roku, to teraz 25%
Piszę, czytam, co sama napisałam i oczom nie wierzę - ale zakręcone!PCPR-T pisze:Ale jeśli byłyby na pierwszym roku, to byłaby to szkoła jednoroczna, to wtedy własnie 50%, a jeżeli trzeci semestr jest na drugim roku, to teraz 25%

Oprócz studia podyplomowe - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
AS powtarzanie semestru
MODUŁ II AS - zmiana studiów
AS powtarzanie semestru
As MII - przyznanie
As - zmiany
As - MII umowy
oswiadczenie czy zaswidczenie?
AS umowa na protezę
Dodatki z ASa
AS Moduł II
czesne 4000 zł ?