Stypendia na książki lub opłaty za zajęcia ogólne? - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 19 sty 2023, 12:36

Doszło do tego, że w mojej szkole nawet moje laboratoria wymagają 60-dolarowych kodów dostępu dla klasy. Na każdych moich zajęciach w tym semestrze jest jakaś książka online, którą muszę kupić, która zawiera wszystkie prace domowe i quizy, które będę robić dla całej klasy, więc nie mogę po prostu piracić książki. To tak, jakbym płacił za drugiego nauczyciela po tym, jak właśnie zapłaciłem za pierwszego lol. W każdym razie pomijając mini-rant, zastanawiam się, czy są jakieś dobre stypendia, które mogłyby mi pomóc konkretnie z tym kodem dostępu lub ogólnie z opłatami za zajęcia, szczególnie zastanawiając się, czy otrzymać je na ten semestr jako zwrot kosztów, ale rozumiem, że może to nie być możliwe, więc jeśli to jest na następny semestr, wszelkie informacje nadal byłyby bardzo pomocne. Dziękuję każdemu, kto coś wie!
arnue00
Praktykant
Od: 19 sty 2023, 12:31
Zajmuję się: SW

Napisano: 25 sty 2023, 21:41

arnue00 pisze:
19 sty 2023, 12:36
Doszło do tego, że w mojej szkole nawet moje laboratoria wymagają 60-dolarowych kodów dostępu dla klasy. Na każdych moich zajęciach w tym semestrze jest jakaś książka online, którą muszę kupić, która zawiera wszystkie prace domowe i quizy, które będę robić dla całej klasy, więc nie mogę po prostu piracić książki. To tak, jakbym płacił za drugiego nauczyciela po tym, jak właśnie zapłaciłem za pierwszego lol. W każdym razie pomijając mini-rant, zastanawiam się, czy są jakieś dobre stypendia, które mogłyby mi pomóc konkretnie z tym kodem dostępu lub ogólnie z opłatami za zajęcia, szczególnie zastanawiając się https://9apps.ooo/, czy otrzymać je na ten semestr jako zwrot kosztów, ale rozumiem, że może to nie być możliwe, więc jeśli to jest na następny semestr, wszelkie informacje nadal byłyby bardzo pomocne. Dziękuję każdemu, kto coś wie!
I got this,..
arnue00
Praktykant
Od: 19 sty 2023, 12:31
Zajmuję się: SW

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x