stypendium szkolne - zagwozdka - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 30 sie 2021, 12:17

witam serdecznie, mam taką małą zagwozdkę odnośnie stypendium, otóż na decyzjach jest napisane "przyznanie stypendium szkolnego na okres od 01.01.21 do 30.06.21 w wysokości" 1368 zł to jest: 6 miesięcy po 228 zł
zmiana terminu rozliczenia stypendium szkolnego do 28.06.2021
i teraz jak to rozumieć? czy wnioskodawca przy oświadczaniu ma napisać że w miesiącu maju i czerwcu otrzymał stypendium w wysokości (łącznie) 456 zł? bo ja słyszę różne opinię na ten temat, inni mówią że dostają tą kwotę ratalnie, inni że na koniec czerwca dostają całą pulę, już sam nie wiem
kamos90
Starszy referent
Od: 20 mar 2017, 9:47
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne

Napisano: 30 sie 2021, 15:11

No jak ja wypłacałem stypendia to teraz wypłaciłem całą pule za okres styczeń-czerwiec w czerwcu ale z tego co wiem jak Pani w gminie to robiła to wypłacała różnie więc jeżeli nie ma u ciebie w jednostce stypendium żebyś sobie wziął to sam, to chyba najlepsza opcja to zaświadczenie o tym jaka kwota stypendium została wypłacona w miesiącu maju, czerwcu i lipcu. Takie zaświadczenie będzie najbardziej wiarygodne.
GOPS_1234
Referent
Od: 05 mar 2019, 13:12
Zajmuję się: DM, DE, ST, Dodatki grzewcze...

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x