Witam, mam nadzieję że ktoś mu tu wyjaśni co i jak:
Złożyłam 3 wnioski przez portal "empatia" 500+/becikowe/kosiniakowe
MOPS odesłał mi pismo że brakuje dokumentów.
Dochody opodatkowane i nie opodatkowane(których nie miałam)
Zaświadczenie lekarskie ze od 10 tc byłam pod opieka lekarską w tym że ja mam wypis od 9TC kiedy zgłosiłam się na Izbę przyjęć, potem byłam u lekarza prywatnie, potem znowu wylądowałam na tej izbie przyjęć, potem znowu wylądowałam w szpitalu na 3 dni, potem byłam u innego lekarza prywatnie 2 razy no i potem już na NFZ poszłam do lekarza, nie wiem od kogo mam mieć zaświadczenie ponieważ teraz leżałam 7 tygodni w szpitalu i urodziłam przymusowo cesarskim cieciem i nie mam swojej położnej do kogo mam iść? co też jest ciężkie bo mam oba kolana uszkodzone... i poruszam się tylko jak jest obecna moja matka... moje dziecko jest w szpitalu w innym mieście. Teraz jestem bez grosza nie mam jak iść prywatnie do lekarza.
Dwa o co chodzi z pitami i czy mam donosić umowy z tych firm? trzy firmy które podkreślił MOPS w tym jedna w której nic nie zarobiłam bo byłam na szkoleniu zaledwie kilka dni i nie dostałam niczego - zrezygnowałam.
I ostatnia sprawa - Akt zupełny - w przypadku ojca nieznanego - o co chodzi? ja mam akt urodzenia ale jest na nim napisane skrócony.
Bardzo bylo by mi miło gdyby ktoś mi pomógł.
Gdybym byla chodząca poszłabym do mopsu najprędzej - niestety sama z domu wyjsc nie mogę.