30 września szkoda mi tej Pani bo miała świadczenia w tamtym roku na warunku miała 540 zł na osobę i teraz składa wnioski na okres 2014/2015 pokazuje mi umowę zlecenie córki zawarta na okres od 20 lipca do października ale że zrezygnowała wcześniej to księgowa wypisała zaś. że była zatrudniona od 20 lipca do 30 września i jak dam uzysk za sierp. to za wrzesień NP a później od października świadczenia bo utrata. Jak tu zrobić czy teraz nie brać tej dziewczyny do składu
Ale co umieszczać Elmer Nie chce mi się tej całej procedury robić bo tam chodzi o jeden miesiąc wrzesień jak Ty byś zrobił przecież mamy działać na korzyść strony czy wogle dochodu z tej umowy nie brać
Czy tą umowę niech zmieni np. nie ciągiem tylko od lipca do sierpnia i od września do października żeby nie było ciągiem bbo teraz jest od lipca do październ. i dochód za sierp. a tak by nie było bo na 2 mies. i później na 2 mies. bo różnica jest w umowach te zawarte co misiąc nie bierze się ich wogle.Hm.......
Bo Pani w 2013/2014 miała na osobę 540,00 zł skorzystała z warunku przekroczyło o 1,00 zł i z tej umowy zlecenie CO PISAŁAM WYŻEJ zawartej od 20 LIPC. DOCHÓD ZA SIERP. WYNIÓSŁ 200 ZŁ czyli jak dochód po przeliczeniu wyniósł 580,000 ZŁ to przysługują świadczenia czy NP. Bo DOCHÓD DALEJ NIE PRZEKROCZYŁ TE 77 zł jakby łapie się NA WARUNKU ROZUMIESZ O CO CHODZI JAKBY MA ŚWIADCZENIA WARUNKOWO BO DOCHÓD 540 WYNOSI I UZYSKUJE DOCHÓD NOWY I WYNOSI PO UZYSKU 580 KWOTA NIŻSZA OD ZASIŁKU 77 ZŁ.A moŻNA TAK
i TEŻ JAK TO JEST UZYSK DO OKRESU 2013/2014 musze zrobić zmianę TO TAM WYSKAKUJE PRÓG 574 nowy, A POWINNIŚMY UŻYWAĆ TAMTEGO PROGU 539 ZŁ na tamten okres
Ostatnie pytanie ale ja robię uzysk za 2013 rok do okresu 2012/2013 Prawda a nie do 2013/2014 bo ona uzyskała w 2013 roku W LIPCU no nie wszytko mi się pokręciło...... MAM RACJE