Świadczenie intergacyjne
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR,DM
- Kontakt:
Świadczenie intergacyjne
Pani zarejestrowana w PUP jako osoba bezrobotna pobiera świadczenie integracyjne, złożyła wniosek o świadczenie pielęgnacyjne z wyrównaniem za dwa miesiące do tyłu. Z tytułu pobierania świadczenia integracyjnego opłacane są składki społeczne przez PUP. Mogę przyznać do tyłu czy czekać aż wyrejestruje się z PUP. Pierwszy raz mam styczność ze świadczeniem integracyjnym
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR,DM
- Kontakt:
Re: Świadczenie intergacyjne
Art. 17 ust. 6 zarejestrowanie w powiatowym urzędzie pracy jako osoba poszukująca pracy lub posiadanie statusu bezrobotnego nie ma wpływu na uprawnienie do świadczenia pielęgnacyjnego.
Czyli mogę? Upewnijcie mnie
Czyli mogę? Upewnijcie mnie
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: Świadczenie intergacyjne
świadczenie integracyjne przysługuje uczestnikom kursów w CIS więc nie bardzo za ten sam okres można przyznać SP
no bo z jednej strony kurs a z drugiej opieka w zakresie wykluczającym aktywnośc zawodową?
no bo z jednej strony kurs a z drugiej opieka w zakresie wykluczającym aktywnośc zawodową?
Oprócz Świadczenie intergacyjne - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
składki rolnika
dochód działy specjalne z produkcji rolnej
zgon pobierającego zasiłek pielęgnacyjny a zwrot zasiłku przez współwłaściciela rachunku bankowego
koordynacja zmiana miejsca zamieszkania a spłata nienależnie pobranych świadczeń
działalność gospodarcza w 2022 r. z przerwami zawieszenie postępowania na ile miesięcy liczyć dochód
odwołanie od orzeczenia
umowa o pracę od grudnia 2022 r. wypłata za grudzień w styczniu 2023
nienaleznie pobrane świadczenia
czy dobrze przyjęłam wniosek ?
2 dzieci - jedno nieuznane
wywiad
Specjalny zasiłek opiekuńczy
skład rodziny
druk ZSR -05
zgon wnioskodawcy
działalność KRUS