świadczenie pielęgnacyjne a zasiłek macierzyński
świadczenie pielęgnacyjne a zasiłek macierzyński
Kobieta pobiera zasiłek macierzyński przysługujacy po utracie zatrudnienia i ubiega sie o świadczenie pielęgnacyjne.
Pobieranie zasiłku macierzyńskiego nie jest wymienione jako przeszkoda do pobierania świadczenia pielęgnacyjnego. Mam jednak pewne wątpliwości czy można przyznać to świadczenie.
Proszę o Wasze opinie w tej sprawie.
Pobieranie zasiłku macierzyńskiego nie jest wymienione jako przeszkoda do pobierania świadczenia pielęgnacyjnego. Mam jednak pewne wątpliwości czy można przyznać to świadczenie.
Proszę o Wasze opinie w tej sprawie.
Re: świadczenie pielęgnacyjne a zasiłek macierzyński
przy świadczeniu masz zapis rezygnuje lub nie podejmuje wiec w czym masz problem
mialam taki przypadek, wypłaciłam swiadczenie po zakonczeniu zasilku macierzyn, najwyzej kontrola kaze wyrownac
matka jest na zasiłku macierzyńskim na syna, ojciec stara sie o świdczenie pielegnacyjne nad w/w synem, jak myslicie nalezy sie ojcu swiadczenie?
miałam przypadek ŚP po zasiłku macierzyńskim. SKO utrzymało w mocy powołując się nawet na wyroki sądów, bo macierzyński jest następstwem zatrudnienia, jakby nie była zatrudniona nie miała by macierzyńskiego. tak samo z zasiłkiem dla bezrobotnych.
Do ~Ula
SKO utrzymało w mocy, czyli dałaś odmowę świadczenia pielęgnacyjnego w okresie pobierania zasiłku macierzyńskiego.
Czy mogłabyś przesłać uzasadnienie SKO na: [email protected]
Z góry dziekuję
SKO utrzymało w mocy, czyli dałaś odmowę świadczenia pielęgnacyjnego w okresie pobierania zasiłku macierzyńskiego.
Czy mogłabyś przesłać uzasadnienie SKO na: [email protected]
Z góry dziekuję
bo macierzyński jest następstwem zatrudnienia, jakby nie była zatrudniona nie miała by macierzyńskiego
a ja miałam taki przypadek i wysłałam zapytanie do urzędu wojewódzkiego i napisali żeby dac
Do Ula
Mamy taki sam przypadek, prośba czy mogłabyś przesłać uzasadnienie SKO na fax 29 -7643628 lub [email protected] Dzięki
Mamy taki sam przypadek, prośba czy mogłabyś przesłać uzasadnienie SKO na fax 29 -7643628 lub [email protected] Dzięki
Oprócz świadczenie pielęgnacyjne a zasiłek macierzyński - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
autowypłaty w SYGNITY
quickstat
PŁACZ I ZGRZYTANIE ZĘBÓW PPOOMMOOCCYY!!!!
do mądrych głów :-))
czy należy uchylić
ŚP a pkt 6 orzeczenia
wniosek do SKo o unieważnienie decyzji
zasiłek rodzinny na córkę której dziecko zmarło
podstawa na 200 zł
Wstydzić się powinni.
Wstydzić się powinni
termin proszę o opinie
odsetki od nienależnie pobranych świadczeń
MANIFESTACJA 27.03.2014
pod Sejm