moje dwie również utrzymało w mocyewalu pisze:ja może i zacofana jestem . ale moja odmowę SKO utrzymało w mocy
moje dwie również utrzymało w mocyewalu pisze:ja może i zacofana jestem . ale moja odmowę SKO utrzymało w mocy
no masz i ludziska na tym skończyli, trzeba było do wsa ze skargą i by otrzymali śpnela81 pisze:moje dwie również utrzymało w mocyewalu pisze:ja może i zacofana jestem . ale moja odmowę SKO utrzymało w mocy
ewalu pisze:no dobrze .. ale jest nadal przesłanka negatywna ..Kati@ pisze:ten związek małżeński ciągnie się od chwili gdy śp było tylko na dzieci i logiczne, że dziecko wychodziło za mąż i świadczenie się nie należało, bo opiekę przejmował małżonek ale nikomu z góry nie przyszło do głowy żeby to zmienićewalu pisze:a jak sąd w tym wyroku odniósł się to tego, że osoba wymagająca opieki nie może być w związku małżeńskim
A co napisaliście w decyzji że utrzymali Wam w mocy??nela81 pisze:moje dwie również utrzymało w mocyewalu pisze:ja może i zacofana jestem . ale moja odmowę SKO utrzymało w mocy