świadectwo pracy - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 28 sty 2014, 17:08

jak dajecie się robić w konia to się dalej dajcie robić.
Ja daję odmowy, piszę ludziom odwołania (niektórym), a SKO utrzymuje je w mocy. Jestem czysty.
Jak twoja koleżanka jest ładna to jej wybaczę epitety na mój temat.
~Elmer

Napisano: 28 sty 2014, 17:12

Elmer jak ta opieka jest na prawdę co dlaczego tym ludziom odmawiać, co do koleżanki ,,fajna d..\'\' ale zołza
~Kati

Napisano: 28 sty 2014, 17:18

na 10 przypadków rzeczywiście opiekują się 2 osoby. Pracownicy socjalni z góry piszą, że wszystko ładnie. Ustawodawca dał pewne ramy (jak zawsze nieprecyzyjne). Ja się ich trzymam. Ty je traktujesz literalnie, łagodnie, ja ostro. Poprzednio przy ŚP traktowałem łagodnie (zgodnie z orzecznictwem sądów, które się później zmieniło). Po co mi dodatkowy stres. Alkohol podrożał.

Lubię charakterne, ale musi być przy kości. Jak kobieta mówi o drugiej, że \"fajna d...upa\" to są dwie możliwości:
1. ta pierwsza jest zdecydowanie od niej ładniejsza i tym podkreśla swoją osobę;
2. ta druga to niezły pasztet i trzeba go komuś pocisnąć.

Kobiety nie znają się na urodzie kobiet. Tak samo jak homosie

~Elmer

Napisano: 28 sty 2014, 17:38

kurcze, a miałam napisać, że kobiecie trudno komplementować drugą kobietę, wiedziałam, wiedziałam, że do tego się przyczepisz - czyżby poznaję Cię coraz bardziej?
Kobiety są tak trudne do przejrzenia, ponieważ każda z nich stanowi wyjątek od reguły
~Kati

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem