Taaa, nie pijesz. A o flaszkę to kto się dopomina?anetag pisze:jak pijesz to lecz, ja nie piję nie mam co leczyć, prócz alergii i infekcji co mnie meczy od 7 marcaGość pisze:szkoda dnia na urlopjuz lepiej wtorek sobie odpuscic i leczyc kaca
Heiland ja jestem grzeczna, nawet bardzo grzecznaheiland pisze:Oj widzę, że się dziewczyny coś rozbrykały
Już świąteczny nastrój gości w Naszych OPSach
To ja cały 1 dm3 w lodówce chłodze a Ty chcesz jednego?? Łeee...anetag pisze:a bo z tobą to ja mogę się napić jednegoale tak to nie piję, niestety
heiland pisze:Oj widzę, że się dziewczyny coś rozbrykały
Uwierz Ludek Słonko nasze, że mi jeden wystarczy, a tak swoją droga to powinieneś się cieszyć jeden dla mnie a reszta twoja, hihihiludek pisze:To ja cały 1 dm3 w lodówce chłodze a Ty chcesz jednego?? Łeee...anetag pisze:a bo z tobą to ja mogę się napić jednegoale tak to nie piję, niestety
Mi nie ściemnisz :panetag pisze:Heiland ja jestem grzeczna, nawet bardzo grzecznaheiland pisze:Oj widzę, że się dziewczyny coś rozbrykały
Heeeeeeej, jak ja dawno gadałem z Tobąmała mii pisze:heiland pisze:Oj widzę, że się dziewczyny coś rozbrykały
jejku jejku a witamy witamy-a gdzieś ty się podziewał?? jak noga?;)