Syf w OPSach - HYdE PaRK

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 24 kwie 2012, 13:50

Potwierdzam, z czystej ciekawosci byłam w MOPSie w kibelku. Tragedia. Szok!! Że dorosli ludzie moga taki chlew w toaletach robić!
~Marta świętokrzyskie

Napisano: 25 kwie 2012, 0:51

bo to świętokrzyskie to co się dziwić z onego nijaki politolog przemądrzały pochodzi!
~pytajnik

Napisano: 25 kwie 2012, 14:17

ja pacuje w opsie i krew mnie zalewa u nas same baby i ch...olera jak br....udasy, z drugiej strony w pracy ciezko dostac mydlo same sobie kupujemy czy plyn do naczyn, toalety sa obsk...urne nie fajnie, ale jak kolezanki z ksiegowosic pozra a to niby sie odchudzaja to wiecie jak sie dzieje w ubikacji masakra
~migas

Napisano: 01 maja 2012, 18:25

Teraz jak jest ciepło to z tych brudnyych kibli wali jak z obory. SMutna prawda o pomocy społecznej to prawda o brudnym kiblu.
~Młoda

Napisano: 11 maja 2012, 10:21

poszłam z ciekawości - buhahahaha dobre, nie najlepsze ale dobre !

syf na własne życzenie, jeśli nie dba ktoś o czystość to zwróć dyskretnie uwagę i po kłopocie, tekst puszczony w pokoju w którym ta osoba się znajduje sprawi że będzie od tej pory wszystko lśniło
~vivi

Napisano: 11 maja 2012, 10:21

poszłam z ciekawości - buhahahaha dobre, nie najlepsze ale dobre !

syf na własne życzenie, jeśli nie dba ktoś o czystość to zwróć dyskretnie uwagę i po kłopocie, tekst puszczony w pokoju w którym ta osoba się znajduje sprawi że będzie od tej pory wszystko lśniło
~vivi

Napisano: 13 maja 2012, 21:28

Nie jest juz tak gorąco moze i z kibla da sie skorzystac w moim GOPSie bo jutro musze iśc zasiłek wsiąść
~Będzie dawać

Napisano: 14 maja 2012, 16:04

Była w moim MOPSie dzis i starszny smród w kiblach...
Socjalni, nauczcie sie korzystać ze szczotek i spłuczek!!
~ciekawa

Napisano: 24 maja 2012, 9:14

może nie każdy z nich ma taką szczotkę w domu??
~stooley

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x