bardzo proszę o pomoc osoby, które pracują w sygnicie. mam problem z ustawieniem, co mam zrobić, aby decyzje na dodatek mieszkaniowy podbierał mi z wniosku? W starym systemie tak miałam. A w nowym zintegrowanym ze śr. fa nie mam pojęcia jak to zrobić! Błagam was pomóżcie, do sygnity nie mogę się dodzwonić, lub podajcie swój nr telefonu to zadzwonię.
jak tworzę decyzje, to powinien podbierać wszystkie dane z wniosku, który wprowadziłam do systemu. Nadmieniam że stworzyłam szablon ale to jest jeden szablon do wszystkich decyzji przyznających, może muszę tam wstawić wszystkie wskaźniki? ech nikt mnie nie rozumie!! Pozdrawia załamana Ewa
Uzasadnienie decyzji nie jest pobierane z wniosku, musisz najpierw je wprowadzić..
Pierwsze musisz postanowić czy dla rożnych decyzji będą różne uzasadnienia? czy dla wszystkich 1 wzór na tej podstawie ustawiasz w parametrach rodzaj uzasadnień i podstaw prawnych sa w sumie 3 rożne możliwe warianty...
Naste-nie w administracji -> słowniki tam masz podstawy prawne i uzasadnienia, które trzeba najpierw wprowadzić aby były domyślnie podpowiadane na decyzji, oczywiscie możesz też zrobić to oddzielne dla każdej decyzji w oknie tworzenia decyzji
to tak w dużym skrócie..
podstawy i uzasadnienia budujesz wprowadzając teks stały oraz znaczniki z rozwijanej listy
Uzasadnienie decyzji nie jest pobierane z wniosku, musisz najpierw je wprowadzić..
Pierwsze musisz postanowić czy dla rożnych decyzji będą różne uzasadnienia? czy dla wszystkich 1 wzór na tej podstawie ustawiasz w parametrach rodzaj uzasadnień i podstaw prawnych sa w sumie 3 rożne możliwe warianty...
Naste-nie w administracji -> słowniki tam masz podstawy prawne i uzasadnienia, które trzeba najpierw wprowadzić aby były domyślnie podpowiadane na decyzji, oczywiscie możesz też zrobić to oddzielne dla każdej decyzji w oknie tworzenia decyzji
to tak w dużym skrócie..
podstawy i uzasadnienia budujesz wprowadzając teks stały oraz znaczniki z rozwijanej listy
ludzie nie zamawiajcie programu Sygnity, kompletna klapa, kupe zakładek o jednakowych funkcjach. Nie można uzyskać porady, dodzwonić się nie można. Nie idzie się połapać! Jeden z na głupszych funkcji jest w dodatkach energetycznych we wniosku data zawarcia umowy kompleksowej! Po co komu data z przed 10 lat! A w ogóle w DM trzy razy wychodzisz i wchodzisz w następne zakładki. Coś strasznego!