Sygnity - Problemy techniczne z oprogramowaniem

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 02 kwie 2012, 14:12

Program sygnity na dwóch stanowiskach. Na jednym z komputerów informacja:Nie można nawiązać połączenia z serwerem bazy danych.

Wystąpił następujący błąd:

ISC ERROR CODE:335544472
Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć?
~Beata

Napisano: 02 kwie 2012, 14:21

odśwież serwer, może zerwało połączenie
~domino

Napisano: 02 kwie 2012, 14:29

Ten błąd wystąpił podczas robienia poprawek do sygnity.Połączenie jest na komp.wszystko działa-połączenia sieciowe i lokalne działają.Świadczenia na 2 stanowisku też wszystko jest ok.Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało:-)
~Beata

Napisano: 03 kwie 2012, 9:33

przegraj cały katalog Syg_swiadczeniarodzinne z dysku c dzialajacej stacji na ta nie dzialajacą. cos nie poszlo przy aktualizacji na stacji roboczej. tez tak kiedys mialem. powinno pomoc.
~m

Napisano: 03 kwie 2012, 11:45

ewentualnie sprawdź czy program antywirusowy nie blokuje dostępu do Świadczeń Rodzinnych
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Napisano: 03 kwie 2012, 12:31

Bardzo wam wszyskim dziękuję za podpowiedzi:-)dzięki ~`m tak właśnie zrobiłam.
~Beata

Napisano: 03 kwie 2012, 12:31

Bardzo wam wszyskim dziękuję za podpowiedzi:-)dzięki ~`m tak właśnie zrobiłam.
~Beata

Napisano: 19 paź 2015, 1:31

Prosze o pomoc od niedawna pracuje na tym programie a po ostatnich teraz aktualizacjach mam nastepujacy problem. Po wprowadzeniu wniosku niechce program mi zatwierdzic jezeli osoba na ktora bylo poprzednio przyznane rodzinne w nowym okresie ma juz swoje dziecko lub gdy skaczyla 18lat tez niechce program zatwierdzic jej funduszu. Prosze o pomoc bo ten blad blokuje mi prace a czasu mam juz nie wiele z funduszu. Z gory dziekuje za pomoc
gosc

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x