SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 06 cze 2014, 8:14

Pani nie będzie miła pełnego wyrównanie ZDO bo podjęła pracę, w którym miejscu w programie Sygnity należy wprowadzić okres od kiedy do kiedy przynać
MAGDA 83

Napisano: 06 cze 2014, 8:40

????
magda 83

Napisano: 06 cze 2014, 8:56

iwona81

Napisano: 06 cze 2014, 9:10

a po tej ostatniej aktualizacji dobrze wam przyznaje zdo ? ... mi właśnie zdo przyznał od 15 maja :o
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2014, 9:17

wlasnie wprowadzilam 1 wniosek i widze , ze w planie wyplat jest ok, ale w wydruku dec. jakies cuda , no poza tym ze nie wiem czy dobrze mi rozbil polowa maj w kwocie 242,70 i 279,47
Jak ewalu od 15 maja ?
nowaja

Napisano: 06 cze 2014, 9:23

i przyznal mi skl. zdr. do wrzesnia , nie wiem gdzie powinnam modyfikowac , w planie wyplat :/ nigdzie we wniosku nie widze modyf. skł. zdr. :(
nowaja

Napisano: 06 cze 2014, 9:26

nowaja pisze:wlasnie wprowadzilam 1 wniosek i widze , ze w planie wyplat jest ok, ale w wydruku dec. jakies cuda , no poza tym ze nie wiem czy dobrze mi rozbil polowa maj w kwocie 242,70 i 279,47
Jak ewalu od 15 maja ?
no kurcze juz głupia jestem ... przed aktualizacją robił do 14 teraz do od 15 ... juz milion razy ten wniosek sprawdzałam ! ślepa ? :o
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2014, 9:28

wersję mam G-1.02-1-0.2 z 4 czerwca .. to najnowsza chyba
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2014, 9:31

Zobacz , moze na swoj parametr :
W zależności od ustawienia parametru "CZY ZALEGŁE ZDO Z OSOBNEGO WNIOSKU" możemy zarejestrować:
jeden wspólny wniosek o zaległy i bieżący zasiłek dla opiekuna (ustawienie
parametru
na "Nie")
lub
dwa oddzielne wnioski:
pierwszy wniosek o zaległy zasiłek dla opiekuna, drugi
-
o bieżący zasiłek (ustawienie
parametru na "Tak").
nowaja

Napisano: 06 cze 2014, 9:33

dzięki wielkie :D juz sprawdzam .. piątek to nie jest dobry dzień :roll:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x