SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 06 cze 2014, 9:37

w linku , ktory podała iwona81 powyzej jest troche wyjasnien :)
Ps. ja tez nie lubie patkow , po calym tygodniu wszystko mi idzie pod gorke ....
nowaja

Napisano: 06 cze 2014, 9:51

Proponuję zapoznać się z instrukcją którą koledzy zajmujący się SR w Sygnity udostępnili dla Was: https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... ch_zdo.pdf
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 06 cze 2014, 9:54

ja wprowadziłam wniosek. pani do czerwca 2013r. pobierała tylko ŚP bez składek. teraz chce zeby płacis od 01 lipca 2013r. społeczne ale program mi nie przyznaje społecznej, tylko zdrowotna od 15 maja
liwka22

Napisano: 06 cze 2014, 10:24

nowaja pisze:Zobacz , moze na swoj parametr :
W zależności od ustawienia parametru "CZY ZALEGŁE ZDO Z OSOBNEGO WNIOSKU" możemy zarejestrować:
jeden wspólny wniosek o zaległy i bieżący zasiłek dla opiekuna (ustawienie
parametru
na "Nie")
lub
dwa oddzielne wnioski:
pierwszy wniosek o zaległy zasiłek dla opiekuna, drugi
-
o bieżący zasiłek (ustawienie
parametru na "Tak").
dzięki jeszcze raz :D chociaż parametry miałam dobrze ustawione .. a program i tak przyznawał od 15 maja
ale problem znalazłam :D .. koleżanka, która mnie zastępowała przez styczeń i luty 2013 roku robiła decyzje do 30 czerwca 2013 i w systemie nie ma wygaszenia tych decyzji ...a pech chciał, że dwie z takich osób wprowadziłam jako pierwsze :roll:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2014, 10:32

ech... niezly zapier...l z tymi Z.D.O. :roll:
nowaja

Napisano: 06 cze 2014, 10:49

i jeszcze jedna uwaga, przed aktualizacją odsetki były 279,47 a po aktualizacji 279,48 :x
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2014, 10:56

ewalu pisze:i jeszcze jedna uwaga, przed aktualizacją odsetki były 279,47 a po aktualizacji 279,48
też musisz zmienić parametr "CZY ODSETKI OD ZASIŁKU DLA OPIEKUNA ZAOKRĄGLAĆ DO GROSZA OD KAŻDEJ WYPŁATY" dać TAK :)
Małgorzata
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 09 maja 2014, 9:18
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2014, 10:58

Małgorzata pisze:
ewalu pisze:i jeszcze jedna uwaga, przed aktualizacją odsetki były 279,47 a po aktualizacji 279,48
też musisz zmienić parametr "CZY ODSETKI OD ZASIŁKU DLA OPIEKUNA ZAOKRĄGLAĆ DO GROSZA OD KAŻDEJ WYPŁATY" dać TAK :)
dzięki ... jakoś taki mam dzisiaj nie dobry dzień do pracy ;)
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2014, 10:59

w piątek zły początek :lol: :P
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2014, 11:00

taka jak Małgorzata, wowczas dobrze wychodzi
nowaja

Strona 2 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny