sygnity c zy dobrze liczy - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 26 sty 2016, 13:25

zł za zł : SYGNITY - powiedzcie mi czy jest rzeczą możliwą aby rozpoczęcie roku szkolnego ( w związku z przekroczeniem kryterium i tym samym obniżenie kwoty świadczeń rodz.) wypłacane było w kwocie 6,85 zł miesięcznie , za lipiec i sierpień w kwocie 5,95 zł
ops forum

Napisano: 26 sty 2016, 13:27

ja mam we wszystkich miesiącach taką samą kwotę ... zmianę wysokości mam w przypadku zmiany przedziału wiekowego i dojazdów
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 26 sty 2016, 14:07

tu Pani ma dojazd przyznany na starsze dziecko dojazd ale czy rozpoczęcie roku może być wypłacane od stycznia w takich małych kwotach
ops forum

Napisano: 26 sty 2016, 14:27

Pracuję na TOP-TEAM. Przelicza dojazd 63x8/12= 42, rozp.roku 100*1/12=8,33, dodaje wszystkie zasiłki i dodatki, ustala różnicę pomiędzy świadczeniami a przekroczeniem i to jest miesięczna kwota do wypłaty. Policzyłam sama wyszło tak samo.Co miesiąc ta sama kwota do wypłaty. Tak też było mówione na szkoleniu. A tu słyszę ,że sygnity ma wzory od ministerstwa. Widzę ciemność, ciemność widzę.
Ktosia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x