sygnity jak przestawic na aktualny okres zasiłkowy - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 05 wrz 2016, 11:53

wprowadzam wniosek na ZP i pod data w prawym górnym roku wskakuje mi juz nowy okres zasiłkowy 2016/2017, chce przestawic zeby był okres 2015/2016 ale naciśnięcie strzałki powoduje tylko przesunięcia obrazu w prawo. Co robic?
mok

Napisano: 05 wrz 2016, 11:54

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 05 wrz 2016, 11:59

mam już te poprawkę i właśnie w z tą poprawką mi to nie wchodzi :(
mok

Napisano: 05 wrz 2016, 12:00

Większość wniosków dotyczy bieżącego okresu zasiłkowego i wtedy (zarówno na poprzedniej wersji jak i na nowej) rozwijasz sobie strzałkę przy przycisku "Nowy wniosek" na głównym oknie SR (albo przy ikonce dodawania na liście wniosków) i wybierasz rodzaj wniosku. Ale jak musisz wprowadzić inny okres, to zamiast rozwijania strzałki klikasz ten przycisk (albo ikonkę) bez rozwijania strzałki i wtedy wychodzi okno gdzie się wybiera rodzaj wnioski i można zmienić ten okres.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 05 wrz 2016, 12:05

SYGNITY pisze:Większość wniosków dotyczy bieżącego okresu zasiłkowego i wtedy (zarówno na poprzedniej wersji jak i na nowej) rozwijasz sobie strzałkę przy przycisku "Nowy wniosek" na głównym oknie SR (albo przy ikonce dodawania na liście wniosków) i wybierasz rodzaj wniosku. Ale jak musisz wprowadzić inny okres, to zamiast rozwijania strzałki klikasz ten przycisk (albo ikonkę) bez rozwijania strzałki i wtedy wychodzi okno gdzie się wybiera rodzaj wnioski i można zmienić ten okres.
pozdrawiam
Aaaaaaa....no proste jak drut a ja tyle kombinowałam i własnie w takich chwilach czuję się jak kompletny głupek :D :D dziekuje za pomoc :D
mok

Napisano: 05 wrz 2016, 12:05

Cieszę się że mogłem pomóc.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 05 wrz 2016, 12:08

a co w przypadku wniosku o zmianę sytuacji życiowej gdzie nie można zmienić okresu zasiłkowego gdyż ta funkcja jest nieaktywna. Automatycznie pojawia się nowy okres zasiłkowy
OnaM

Napisano: 05 wrz 2016, 12:13

OnaM - poczytaj proszę dwie wypowiedzi wcześniej w tym temacie.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 05 wrz 2016, 12:44

tak poszukałam, tyle że na jednym komputerze jest to aktywne a na drugim już nie
OnaM

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x