SYGNITY jak usunąć/zmodifikować wniosek który został źle wpr - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 19 lip 2016, 15:18

.. a poszły już zbiory centralne?
Zamiast zmiana sytuacji, wniosek został zarejestrowany jako nowy...
Arbold!

Napisano: 19 lip 2016, 17:00

spróbuj wprowadzić nową rodzinę na tym wniosku
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 19 lip 2016, 20:27

Dokładnie, podbijam temat :( Omyłkowo wziąłem wniosek o zmianę zamiast nowy wniosek a potem zrobiłem sprawozdania i zbiór centralny i nie mam pomysłów jak to naprawić :(
KamilL

Napisano: 20 lip 2016, 10:38

Niestety nie mogę wprowadzić innej rodziny na tym wniosku ;/
Arbold!

Napisano: 20 lip 2016, 10:44

A z tego wniosku decyzja była wydana?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 20 lip 2016, 11:11

W moim przypadku wniosek zakwalifikowałem i zrobiłem decyzje, ale zanim oddałem do podpisu zorientowalem się że popełniłem błąd. Decyzję anulowałem i "wisi w wnioski do podjęcia decyzji" a w wniosku nie mogę cofnąć kwalifikacji bo wysłałem zbiór centralny. Jak to naprawić?
KamilL

Napisano: 20 lip 2016, 11:33

Można wniosek zakończyć bez nadania biegu i zrobić nowy wniosek, właściwy i z niego zrobić decyzję.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 20 lip 2016, 13:21

Niestety, nie wiem. Owy wniosek jest juz zakwalifikowany i nie występuje na liście rejestracja i kwalifikacja. We wszystkich wnioskach nie znalazlem opcji załatw bez nadania biegu.
KamilL

Napisano: 20 lip 2016, 16:43

Jaj mam podobnie jak Kamil z tym, że u mnie wniosek został zarejestrowany i kwalifikowany i wtedy poszły zbiory..przed wydaniem decyzji zorientowałem się, że zły typ wniosku został wprowadzony chciałem zmodyfikować ale już program pokazuje błąd że nie można cofnąć kwalifikacji bo poszedł zbiór centralny....i tak wniosek mi wisi w systemie...a nie mam też opcji załatw inaczej
Arbold!

Napisano: 21 lip 2016, 10:28

Arbold! pisze:Jaj mam podobnie jak Kamil z tym, że u mnie wniosek został zarejestrowany i kwalifikowany i wtedy poszły zbiory..przed wydaniem decyzji zorientowałem się, że zły typ wniosku został wprowadzony chciałem zmodyfikować ale już program pokazuje błąd że nie można cofnąć kwalifikacji bo poszedł zbiór centralny....i tak wniosek mi wisi w systemie...a nie mam też opcji załatw inaczej
Można usunąć zawartość zbioru poprzez menu "Operacje" i wtedy tego komunikatu na wniosku już nie powinno być. Oczywiście potem jeszcze raz utworzyć zbiór i wysłać do cas.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x