SYGNITY - odmowa nowego świadczenia

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
wika2
Starszy referent
Zajmuję się: sr
Kontakt:

SYGNITY - odmowa nowego świadczenia

Post autor: wika2 »

Kochani, uchyliłam prawo do śp na starych zasadach - dziecko. Wprowadziłam wniosek tej samej osoby na śp nowe - na dwoje dzieci (w tym dziecko na które uchyliłąm prawo na starych zasadach). System SYGNITY odmówił przyznania świadczenia, gdyz strona ma już prawo do śp. Co robić, czy gdzieś popełniłam błąd?
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Re: SYGNITY - odmowa nowego świadczenia

Post autor: Tom. »

zgłaszać do Sygnity
JUSTYNAD
Stażysta
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Re: SYGNITY - odmowa nowego świadczenia

Post autor: JUSTYNAD »

wika2 pisze: 10 sty 2024, 16:06 Kochani, uchyliłam prawo do śp na starych zasadach - dziecko. Wprowadziłam wniosek tej samej osoby na śp nowe - na dwoje dzieci (w tym dziecko na które uchyliłąm prawo na starych zasadach). System SYGNITY odmówił przyznania świadczenia, gdyz strona ma już prawo do śp. Co robić, czy gdzieś popełniłam błąd?
Ja bym spróbowała jeszcze zmienić decyzję uchylającą na uprawomocnioną poprzez: lista wszystkich decyzji: zmień status. I na pewno trzeba mieć najnowszą wersję z wczoraj bo dopiero wprowadzono zmiany ;)
ODPOWIEDZ