Sygnity - ostatnia gimnazjum a dojazdy na IX-X 2010
Sygnity - ostatnia gimnazjum a dojazdy na IX-X 2010
Dziecko jest w ostatniej klasie gimnazjum. Jego matka wnioskuje na nowy rok szkolny, że będzie się uczyło w szkole średniej i dojeżdżało. Program daje mi rozpoczęcie roku szkolnego ale nie daje dojazdów na wrzesień i październik 2010r. Co mam zrobić?
Re: Sygnity - ostatnia gimnazjum a dojazdy na IX-X 2010
sygnity tak mi odpisalo:
Problem w tej syytuacji polega na tym, ze aktualnie dziecko uczy się w gimnazjum i taki rodzaj szkoły jest podany w danych szkoły. Przy tym rodzaju szkoły dojazy ani zamieszkanie się nie należą dlatego program nie przyznaje tego świadczenia na wrzesień/ pażdziernik 2009. Prosze przyznać te świadczenia w decyzji ręcznie
Problem w tej syytuacji polega na tym, ze aktualnie dziecko uczy się w gimnazjum i taki rodzaj szkoły jest podany w danych szkoły. Przy tym rodzaju szkoły dojazy ani zamieszkanie się nie należą dlatego program nie przyznaje tego świadczenia na wrzesień/ pażdziernik 2009. Prosze przyznać te świadczenia w decyzji ręcznie
No to fajnie, nie dość że za każdym razem trzeba zmieniać rok szkolny od 2009-11-01 bo nie chce przyznać to jeszcze to. a ja mam dużo takich przypadków. Dzięki za wiadomość
nie , nie ręcznie. Jak wstawisz mu kolejny rok szkolny przy deklarowaniu i ustawisz na szkołę ponadgimnazjalną, sam ustali dojazd, tak robiłam
w zakładce szkoła sa dwie pozycje jedna na obecny rok szkolny czyli gimnazjum i kolejna na nowy rok szkolny i tam ustawia się szkołę ponadgimnazjalna i już wszystko gra
Oprócz Sygnity - ostatnia gimnazjum a dojazdy na IX-X 2010 - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
nowa wysokość składek
TT POMOC...
problem z cofnięciem zatwierdzenia wniosku
zablokowane konto w Quick stat
amazis
NEMEZIS
Błąd sprawozdania Dożywianie
sprawozdanie
do sygnity
nemezis listy wypłat
zaświadczenia 93 r.
zmiana głowy rodziny