SYGNITY-rozłożenie na raty - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 11 sty 2016, 15:26

witam,
robię harmonogram do spłat należności w formie ratalnej, chciałabym rozpisać, że np. w styczniu 2016r. ktoś ma do spłaty należność główną w przykładowej kwocie 200 zł oraz odsetki wyliczone na umowny dzień planowanej spłaty np. 26.01.2016r. Czy w SYGNITY jest możliwość wyliczenia odsetek na umowne dni, wspomnę, że mam 12 rat, jak Wy robicie takie decyzje??
Monikaaa

Napisano: 11 sty 2016, 15:39

nam SYGNITY powiedziało, że jesteśmy jednym z nielicznych ośrodków które tak robi i nie będą się spieszyć z dodaniem takiej funkcji...
AIK

Napisano: 11 sty 2016, 15:42

no, nie tak to było sformułowanie ze "spieszeniem się", ale oczywiście w dobie tak ogromnych zmian prawnych po prostu nie możemy pozwolić sobie na realizację wszystkich propozycji zmian, choć chcielibyśmy, stąd też musimy kierować się m.in. tym ile Jednostek coś takiego zgłasza. Kiedy tylko będzie możliwe czasowo zrobienie takich zmian, to się tego podejmiemy.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 11 sty 2016, 15:57

AIK pisze:nam SYGNITY powiedziało, że jesteśmy jednym z nielicznych ośrodków które tak robi i nie będą się spieszyć z dodaniem takiej funkcji...
Super ja dzwoniłam kilka lat wstecz z podobnym problemem i Pan powiedział że sobie zapisze i jak będą robić poprawkę to uwzględnia (co prawda nie było mówione w której poprawce)
Gość

Napisano: 11 sty 2016, 16:37

no i jak u nas zgłoszenie było to na pewno nie przepadło i jest, ale zrealizować będziemy mogli jak inne rzeczy na to pozwolą, na razie 3 ustawy weszły na przełomie roku, a teraz 500+ wejdzie i przed tym nie damy rady zrobić innych rzeczy.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x