wprowadzał ktoś wnioski i skopiowało mu dochody z rodzinnego ?
różnią się Wam składki zdrowotne ? bo mi się różnią społeczne, podatek jest kwota dochodu ok - zdrowotna większa w osłonówce ....
No właśnie, też to zauważyłam. I teraz się zastanawiam czy dzisiaj wbijać dochody bo znowu za miesiąc czy dwa przyjdzie komunikat, że coś im tam poszło źle i żeby poprzeliczać.
Ktoś jeszcze? Bo właśnie siadłem ostro do roboty i wszystkie weryfikacje ZUS wypluwają składkę wyższą niż na weryfikacjach z IX, X czy XI 2021 r. Składkę zaznaczmy, która w jednostkowych przypadkach wpływa na prawo do złotówki albo zmienia jej wysokość
No to dalej, wpisujcie miasta
No właśnie, też to zauważyłam. I teraz się zastanawiam czy dzisiaj wbijać dochody bo znowu za miesiąc czy dwa przyjdzie komunikat, że coś im tam poszło źle i żeby poprzeliczać.
Też się boję, ze przyjdzie komunikat o jakimś błędzie i trzeba będzie jeszcze raz ściągać dane
Tylko teraz pytanie, które są błędne? Jak stare, no to mamy młyn, że hoho, bo w ŚR powydawane decyzje z czapy (czyli weryfikacji z ZUS ). Jak nowe, no to pogratulować dowcipu z naszej pracy polegającej na wprowadzeniu błędnych danych
to nie tylko zdrowotne ja tak miałam też ze składkami społecznymi przy uldze dla młodych gdzie ściągnęło mi od koleżanki z rodzinnego i składka była brak danych a teraz wybiło mi 500 zł - jest różnica
to nie tylko zdrowotne ja tak miałam też ze składkami społecznymi przy uldze dla młodych gdzie ściągnęło mi od koleżanki z rodzinnego i składka była brak danych a teraz wybiło mi 500 zł - jest różnica