sygnity - wyrównianie składek
sygnity - wyrównianie składek
Witam mam pewien problem, otóż dopatrzyłyśmy się, iż osoba nie miała opłacanych składek na ub. społ i zdrow. od września 2013 r. (została zgłoszona do ZUS lecz nie zrobiona została decyzja stanowiąca o opłacie w/w składek) teraz to wyszło i chcemy wyrównać i odprowadzić zaległe składki do ZUS, niestety mimo iż udało się utworzyć odpowiednią decyzję nie możemy wygenerować planu wypłat a tym samym nie możemy utworzyć list wypłat zaległych składek w programie SYGNITY, proszę o pomoc co musimy zrobić? Z góry serdeczne DZIĘKUJĘ 

Re: sygnity - wyrównianie składek
Skladke nie przyznaje sie decyzja. O odprowadzanych skladkach informujesz strone zwyklym pismem albo jak przyznajesz SP to mozssz w uzasanieniu o tym wspomniec. A skladke w synity dodajesz poprzez administracje i dzlej juz powinnas znalesc
dziękuje aggga jednakże ie mogę znaleźć w którym miejscu w zakładce administracja mam wejść? czy możesz napisać więcej?aggga pisze:Skladke nie przyznaje sie decyzja. O odprowadzanych skladkach informujesz strone zwyklym pismem albo jak przyznajesz SP to mozssz w uzasanieniu o tym wspomniec. A skladke w synity dodajesz poprzez administracje i dzlej juz powinnas znalesc
udało mi się utworzyć składki wchodząc przez zakładkę administracja dodaj/usuń składkę jednak gdy tworzę listy wypłat program żadnej mi nie generuje nie widzi zaległych i bieżących składek mimo iż mają status do wypłaty :/ co robię źle?
Oprócz sygnity - wyrównianie składek - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
czy to duuuuuuży błąd????????????
wnioski o ZdO
opiekun prawny
czy ktoś zna odpowiedz
Wyrównanie ZDO a odmowa SZO
Prawidłowy sposób liczenia
Czy ktoś wie?
Czy wyrównujemy SP w rodzinie gzie bylo na dwoje rodzeństwa?
dochód uzyskany
czy może być
Klientka wyrejestrowała się z UP 16.04.2014r. od kiedy przyz
Wniosek o przeprowadzenie aktualizacji wyw. rodz - dobry?
zaświadczenie
świadczenie dla opiekunów
ZDO a składka zdrowotna
tego jeszcze nie było...