Muszę ubezpieczyc Panią pobierająca zdo od 07.2013, od strony technicznej zrobiłam tak : zmianę świadczenia w związku ze zmianą sytuacji życiowej.... zaznaczając zmianę w części (bo w całości mi uchylało teraz świadczenie, zamiast dodać składki ) wszystko ok, składki dodało, co prawda musiałam sobie ręcznie zmienić od kiedy i ręcznie utworzyć plan wypłat, ale udało się to zrobić, w decyzji wszystko wyszło tak jak należy, robię listę wypłat, wysokość zdo się zgadza, składki zdrowotne się zgadzają, ale po zrobieniu listy ze składek społecznych okazuje się, że kwota jest większa o 11 gr niż w decyzji, podglądając pozycje do wypłaty w pozycjach żródłowych wszystko się zgadza, są tylko kwoty z decyzji, podsumowanie na dole zgadza się,pozycji potrąceń nie ma nic, a kwota do wypłaty, 11 groszy więcej? dlaczego ? ktoś wie skąd te 11 groszy i co mogłam zrobić źle?, ewentualnie czy można jakoś edytować samą pozycję do wypłaty żeby w sprawozdaniach się wszystko później zgadzało ? proszę o pilną odpowiedz, bo jutro musze zrobić listy wypłat, nawet jakieś podpowiedzi, co kilka głów to nie jedna dodam, ze mam starą wersję programu, tą sprzed zmiany wizualnej ( aktualizuję już w pon , bo stwierdziłam, ze w nowej wersji bd większe problemy z tym zadaniem, skoro połowa rzeczy nie działa )
"Jeżeli płacicie ludziom za to, że nie pracują, a każecie im płacić podatki, gdy pracują, nie dziwcie się, że macie bezrobocie."