sygnity źle wylicza zł za zł

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
ola95
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

sygnity źle wylicza zł za zł

Post autor: ola95 »

witam, program sygnity wyliczając zł za zł wydaje mi się, że wylicza złe kwoty. licząc ręcznie kwota do wypłaty wychodzi o 2gr większa, natomiast program sygnity liczy 2 gr w dół.

Bierzecie kwoty z tej tabelki, która można wstawić przy wyliczeniach zł za zł, czy jednak wyliczacie wszystko sami?
ale wydaje misie ze program, gubi te grosze
ann_mat
Praktykant
Zajmuję się: Świadczenia rodzinne i Fundusz alimentacyjny
Kontakt:

Re: sygnity źle wylicza zł za zł

Post autor: ann_mat »

ja sobie sprawdzam ręcznie z sygnity. Czasami kwoty te gr wynikają z faktu iż program liczy dochód na jednego członka rodziny a nie na całą rodzinę. i wtedy jak policzysz na osobę dochód i pomnożysz przez liczbę członków w rodzine to Ci wyjdzie co do grosza jak w sygnity. ewentualnie możesz podać e-mail to ci wyślę jak ja liczę :)
ola95
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Re: sygnity źle wylicza zł za zł

Post autor: ola95 »

ann_mat pisze:ja sobie sprawdzam ręcznie z sygnity. Czasami kwoty te gr wynikają z faktu iż program liczy dochód na jednego członka rodziny a nie na całą rodzinę. i wtedy jak policzysz na osobę dochód i pomnożysz przez liczbę członków w rodzine to Ci wyjdzie co do grosza jak w sygnity. ewentualnie możesz podać e-mail to ci wyślę jak ja liczę :)
wysłałam wiadomość:)
ODPOWIEDZ