Sygnity zmienia treść wniosku w zależności od miejsca wydruk - Dobry Start (300+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 13 lip 2018, 11:23

witam, mam problem, nie wiem czy tylko ja, proszę o podpowiedzi, bo aż się wierzyć nie chce!
w Sygnity chcę pobrać wniosek elektroniczny na 500+, odbieram pocztę, chce zaprezentować wniosek i prezentuje się bez problemu, wszystkie pola uzupełnione przez wnioskodawcę, drukuję ale za każdym razem na wydruku nie drukuje się strona, na której wnioskodawca zaznacza, czy miała miejsce utrata lub uzyskanie dochodu. Dlatego postanowiłam wydrukować wniosek z zakładki obsługa klienta/ wszystkie wnioski/wydruki/wydruk wniosku i tutaj jakie moje zdziwienie, gdzie pokazuje mi się wniosek tej samej osoby, a zaznaczenia we wniosku są inne lub ich brakuje w miejscach, gdzie po wcześniejszej prezentacji wniosku były zaznaczone. Czy ktoś zauważył taki problem u siebie? zaznaczam, że poprawki do aktualnej wersji były dziś dokonane. POMOCY!!
anna553
Stażysta
Od: 04 kwie 2017, 9:41
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 13 lip 2018, 11:29

teraz zauważyłam, że umieściłam temat w złej kategorii
anna553
Stażysta
Od: 04 kwie 2017, 9:41
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 13 lip 2018, 14:09

u mnie pokazuje się to samo, że przy wydruku ucina miesce gdzie jest uzysk i utrata i pokazuje pusta tabelke. jak zmniejszylam wydruk na 50% to troche lepiej ale tez ucina
milenka2013
Stażysta
Od: 17 lut 2017, 8:50
Zajmuję się: SR

Napisano: 13 lip 2018, 15:22

anna553 pisze:witam, mam problem, nie wiem czy tylko ja, proszę o podpowiedzi, bo aż się wierzyć nie chce!
w Sygnity chcę pobrać wniosek elektroniczny na 500+, odbieram pocztę, chce zaprezentować wniosek i prezentuje się bez problemu, wszystkie pola uzupełnione przez wnioskodawcę, drukuję ale za każdym razem na wydruku nie drukuje się strona, na której wnioskodawca zaznacza, czy miała miejsce utrata lub uzyskanie dochodu. Dlatego postanowiłam wydrukować wniosek z zakładki obsługa klienta/ wszystkie wnioski/wydruki/wydruk wniosku i tutaj jakie moje zdziwienie, gdzie pokazuje mi się wniosek tej samej osoby, a zaznaczenia we wniosku są inne lub ich brakuje w miejscach, gdzie po wcześniejszej prezentacji wniosku były zaznaczone. Czy ktoś zauważył taki problem u siebie? zaznaczam, że poprawki do aktualnej wersji były dziś dokonane. POMOCY!!
Wydruk wniosku od strony listy wniosków prezentuje informacje zapisane w systemie dziedzinowym na formularzu wniosku elektronicznego – prezentacja jest dostępna od strony przeglądania/modyfikacji wniosku z poziomu menu "Operacje". Wydruk ten może się różnić od prezentacji wniosku elektronicznego, gdyż informacje w systemie dziedzinowym często są zapisane w innym formacie, np. jeśli jest to informacja logiczna przyjmująca tylko wartości tak / nie, to nie ma możliwości żeby była pusta (a może być na prezentacji wniosku elektronicznego). Jest to poprawne zachowanie systemu dziedzinowego.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x