system pracy - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 31 sie 2015, 14:24

Hej hej, pytanie mam takie, jaki macie system pracy przy nowych okresach zasiłkowych? cały wrzesień przyjmujecie wnioski a potem w październiku wprowadzanie i decyzja, czy od razu ogarniacie cały temat? :shock:
buraczek

Napisano: 31 sie 2015, 14:29

To różnie, zależy od sytuacji. Jak jest kolejka, to trzeba ją rozładować i się przyjmuje masowo ile się da, jak nie ma kolejki, a leży sterta wniosków to jedna osoba przyjmuje, a reszta robi itd. + wyznaczone godziny przyjmowania interesantów np.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 31 sie 2015, 14:39

do Iks
to macie fajnie
ja jestem sama w FA i rodzinne +inne
oki

Napisano: 31 sie 2015, 14:42

Przyjmuję i robię (pomiędzy petentami) tyle ile się da. Staram się jak tylko mogę by nie dopuścić do sytuacji zaległości z wnioskami powyżej 3 tygodni (od przyjęcia do wydania decyzji)
*Ilona

Napisano: 31 sie 2015, 14:43

buraczek pisze:Hej hej, pytanie mam takie, jaki macie system pracy przy nowych okresach zasiłkowych? cały wrzesień przyjmujecie wnioski a potem w październiku wprowadzanie i decyzja, czy od razu ogarniacie cały temat? :shock:
ja jestem sama na ŚR ... przyjmuje i od razu STARAM SIĘwprowadzać .. ale różnie to wygląda
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 31 sie 2015, 14:45

To my też tak ogarniamy, że przyjmujemy wnioski, w między czasie wprowadzamy i decyzje robimy, ale wygląda to tak, że czas na wprowadzanie jest pod koniec września a w październiku wydawanie decyzji. Gdyby każdy klient miał wypisany w 90% wniosek i wszystkie dokumenty to by nie było tak źle.
buraczek

Napisano: 31 sie 2015, 14:47

ewalu pisze:
buraczek pisze:Hej hej, pytanie mam takie, jaki macie system pracy przy nowych okresach zasiłkowych? cały wrzesień przyjmujecie wnioski a potem w październiku wprowadzanie i decyzja, czy od razu ogarniacie cały temat? :shock:
ja jestem sama na ŚR ... przyjmuje i od razu STARAM SIĘwprowadzać .. ale różnie to wygląda
sama przyjmujesz, wprowadzasz i decyzje trzaskasz, szok
buraczek

Napisano: 31 sie 2015, 14:53

buraczek pisze:
ewalu pisze:
sama przyjmujesz, wprowadzasz i decyzje trzaskasz, szok
szok ze stresem ;) ;) po godzinach nieraz trzeba to robić ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 31 sie 2015, 14:56

No jeszcze zależy jaka ilość. Mój rekord to mniej więcej 600 wniosków w 2011r. samodzielnie przez 2 m-ce listopad i grudzień (tylko robiłem, były już przyjęte), ale nadgodzin miałem tyle, że wyszło 2 tyg. dodatkowego urlopu. :D
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem