ja jestem sama na ŚR ... przyjmuje i od razu STARAM SIĘwprowadzać .. ale różnie to wyglądaburaczek pisze:Hej hej, pytanie mam takie, jaki macie system pracy przy nowych okresach zasiłkowych? cały wrzesień przyjmujecie wnioski a potem w październiku wprowadzanie i decyzja, czy od razu ogarniacie cały temat?
sama przyjmujesz, wprowadzasz i decyzje trzaskasz, szokewalu pisze:ja jestem sama na ŚR ... przyjmuje i od razu STARAM SIĘwprowadzać .. ale różnie to wyglądaburaczek pisze:Hej hej, pytanie mam takie, jaki macie system pracy przy nowych okresach zasiłkowych? cały wrzesień przyjmujecie wnioski a potem w październiku wprowadzanie i decyzja, czy od razu ogarniacie cały temat?
szok ze stresemburaczek pisze:sama przyjmujesz, wprowadzasz i decyzje trzaskasz, szokewalu pisze:ja jestem sama na ŚR ... przyjmuje i od razu STARAM SIĘwprowadzać .. ale różnie to wyglądaburaczek pisze:Hej hej, pytanie mam takie, jaki macie system pracy przy nowych okresach zasiłkowych? cały wrzesień przyjmujecie wnioski a potem w październiku wprowadzanie i decyzja, czy od razu ogarniacie cały temat?