podanie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 31 sie 2015, 14:40

Pani złożyła podanie o przyśpieszenie wypłaty pieniędzy , które miała przyznane decyzją(urodziła 3 dziecko, dodatek z tytułu urodzenia itp.) a wypłata z miesiącem wrzesień była zaplanowana, ciężka sytuacja i w ogóle !!!i co wydaje kolejną decyzję???? ze zmianą daty wypłaty?? co napisać? jaki art????
eryk

Napisano: 31 sie 2015, 14:41

jak masz kasę to wypłać teraz bez zmiany decyzji
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 31 sie 2015, 21:13

Jak musisz to po prostu wypłać, chociaż staramy się oduczać klientów wcześniejszych wypłat. Zrobisz jedną, potem przyłażą co miesiąc + ich rodziny, znajomi, koleżanki "a bo koleżance to daliście".
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 01 wrz 2015, 7:42

Iks pisze:Jak musisz to po prostu wypłać, chociaż staramy się oduczać klientów wcześniejszych wypłat. Zrobisz jedną, potem przyłażą co miesiąc + ich rodziny, znajomi, koleżanki "a bo koleżance to daliście".
widzę, że wszędzie to samo ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 01 wrz 2015, 8:15

No, zaczął się rok szkolny, są wydatki, maleństwo też trzeba wyposażyć
Ja jak mam kasę to wypłacam.
bogusik

Napisano: 01 wrz 2015, 8:19

Niech się uczą planowania budżetu - życie. Mnie nikt wcześniej pensji nie wypłaca jak się skończy. Musimy trochę uczyć naszych klientów odpowiedzialności, a nie być tylko źródłem łatwych pieniędzy dostępnych zawsze i wszędzie.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x