Hej. spadło na mnie zadanie FA...błagam o pomoc muszę zmienić loginy do wszystkich tych systemów, zaktualizować wszystkie tam dane...Jak to zrobić...Czy jest tutaj ktoś kto pomoże mi przez to przejść?
Potrzebuje szeregu informacji...u nas z tego co widzę to dane nie były w ogóle aktualizowane od kilku lat...
Chciałabym to dobrze wyprowadzić już teraz żeby to wyglądało jak ma wyglądać...
Pozdrawiam,
Systemu BIG, ERIF, KRZ itd
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR/FA
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Re: Systemu BIG, ERIF, KRZ itd
no to powodzenia,
ja dostałam swoje loginy i swoje hasła, lub tez zmieniam je raz na miesiąc ( w przypadki KRD i inforu) Erif i KBIG nie wymagają. za to KRZ wciąż u mnie nie ruszony pomimo próśb do dyrekcji. Poprzedicy moi tez mieli swoje loginy na swoje nazwiska.
ja dostałam swoje loginy i swoje hasła, lub tez zmieniam je raz na miesiąc ( w przypadki KRD i inforu) Erif i KBIG nie wymagają. za to KRZ wciąż u mnie nie ruszony pomimo próśb do dyrekcji. Poprzedicy moi tez mieli swoje loginy na swoje nazwiska.

-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
Moje kondolencje.
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
ZChciałabym to dobrze wyprowadzić już teraz żeby to wyglądało jak ma wyglądać...
ależy jak masz wszystko w systemie dziedzinowym, dzwoń do dostawcy, dzwoń po biurach i pytaj jak wygląda procedura nadawania nowych uprawnień itd.
Oprócz Systemu BIG, ERIF, KRZ itd - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
skład rodziny FA - musi dopisać dugiego rodzica?
kwota od komornika
zaświadczenie
Odsetki
czy przysługują świadczenia z Fa
alimenty na rzecz innych osób
zaległości do komornika
termin ukończenia nauki: styczeń 2024 r.
dłużnik z orzeczeniem
Nienależnie pobrane?
Lista dłużników Sygnity
uzysk 2022
unikający dłużnik alimentacyjny
Do kiedy przyznać
zmiana OWD
nienależnie pobrane - do jakiej kwoty?