Sześć milionów Żydów 1915-1938-ciekawy dokument!!
Re: Sześć milionów Żydów 1915-1938-ciekawy dokument!!
Ciekawy dokument, owszem. W tamtym czasie oprócz New York Times, rozpisywało o tym jeszcze innych 10 gazet i co z tego wynikło? wie pan?
Zastanawiająca jest liczba tzw. ofiar żydowskich w okresie I wojny światowej, dokładnie 6 mln. Ta sama liczba jest powtórzona po II wojnie światowej.Anioł pisze:Ciekawy dokument, owszem. W tamtym czasie oprócz New York Times, rozpisywało o tym jeszcze innych 10 gazet i co z tego wynikło? wie pan?
Przedsiębiorstwo holokaust wtedy nie wyszło ?
https://www.youtube.com/watch?v=sCPf-OTDQyw
:D super jesteś gość. Bravo. Ba..szanowni Rabini z tzw: elity żydowskiej z USA, zwracjac uwagę na ten fakt ( morodowanie żydów), oszacowali nawet ,że będzie to 6 mln, a nawet więcej..A gazety co ? chodziło o kształtowanie myśli Amerykanów, nagłośnienie sprawy ? No tak. Któż jak nie Ameryka, fundusze przecież zbierali, wspierali ;)
Trudny ale dobry temat- ja nie lubię Elity Żydowskiej, nie potrafię dystansu tu utrzymać, nawet z pozycji czysto naukowej.
Trudny ale dobry temat- ja nie lubię Elity Żydowskiej, nie potrafię dystansu tu utrzymać, nawet z pozycji czysto naukowej.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
balansujecie na cienkiej linii:
Na podstawie art. 55 Ustawy z dnia 18 grudnia 1998 r. o Instytucie Pamięci Narodowej – Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu zaprzeczanie publicznie i wbrew faktom zbrodniom, o których mowa w art. 1 pkt 1 powyższej ustawy, jest przestępstwem ściganym z urzędu zagrożonym grzywną lub karą pozbawienia wolności do lat 3. Wyrok podawany jest do publicznej wiadomości[7].
Czynami określonymi w art. 1 pkt 1 ustawy są:
a) popełnione na osobach narodowości polskiej lub obywatelach polskich innych narodowości w okresie od dnia 1 września 1939 r. do dnia 31 lipca 1990 r.:
– zbrodnie nazistowskie,
– zbrodnie komunistyczne,
– inne przestępstwa stanowiące zbrodnie przeciwko pokojowi, ludzkości lub zbrodnie wojenne.
b) inne represje z motywów politycznych, jakich dopuścili się funkcjonariusze polskich organów ścigania lub wymiaru sprawiedliwości albo osoby działające na ich zlecenie, a ujawnione w treści orzeczeń zapadłych na podstawie ustawy z dnia 23 lutego 1991 r. o uznaniu za nieważne orzeczeń wydanych wobec osób represjonowanych za działalność na rzecz niepodległego bytu Państwa Polskiego[8].
Na podstawie art. 55 Ustawy z dnia 18 grudnia 1998 r. o Instytucie Pamięci Narodowej – Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu zaprzeczanie publicznie i wbrew faktom zbrodniom, o których mowa w art. 1 pkt 1 powyższej ustawy, jest przestępstwem ściganym z urzędu zagrożonym grzywną lub karą pozbawienia wolności do lat 3. Wyrok podawany jest do publicznej wiadomości[7].
Czynami określonymi w art. 1 pkt 1 ustawy są:
a) popełnione na osobach narodowości polskiej lub obywatelach polskich innych narodowości w okresie od dnia 1 września 1939 r. do dnia 31 lipca 1990 r.:
– zbrodnie nazistowskie,
– zbrodnie komunistyczne,
– inne przestępstwa stanowiące zbrodnie przeciwko pokojowi, ludzkości lub zbrodnie wojenne.
b) inne represje z motywów politycznych, jakich dopuścili się funkcjonariusze polskich organów ścigania lub wymiaru sprawiedliwości albo osoby działające na ich zlecenie, a ujawnione w treści orzeczeń zapadłych na podstawie ustawy z dnia 23 lutego 1991 r. o uznaniu za nieważne orzeczeń wydanych wobec osób represjonowanych za działalność na rzecz niepodległego bytu Państwa Polskiego[8].
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Książe elmer,pan wybaczy ale nie wychwycił Pan kontekstu, proszę też zwinąć papirus z pargrafami i mnie nie straszyć .
ponieważ się nie boję.
Przecież pan wie na czym polega analiza dokumentów. Nie zaprzeczyłam faktowi. Ja akurat mam tę dobrą sytuację, że mogę szperać, analizować, stawiać tezy, hipotezy i podważać..

Przecież pan wie na czym polega analiza dokumentów. Nie zaprzeczyłam faktowi. Ja akurat mam tę dobrą sytuację, że mogę szperać, analizować, stawiać tezy, hipotezy i podważać..
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dr Ratajczykowi tez się tak zdawało....
Nawet David Irving też tak twierdził...
Nawet David Irving też tak twierdził...
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Ja nie mam dzisiaj humoru
dzibar wraca za 2 godziny...może podejmie z panem temat.

Książka legalnie wydana w Polsce/ co za paranoja, że książka może być legalna lub nie
/
https://stopsyjonizmowi.files.wordpress ... lstein.pdf

https://stopsyjonizmowi.files.wordpress ... lstein.pdf
Oprócz Sześć milionów Żydów 1915-1938-ciekawy dokument!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
Prymas Czech ocenzurowany w katolickiej prasie!
Lis: Zostałam bez pieniędzy z dwójką dzieci i chorą mamą
Bolek nie wyjdzie już na ulicę
Żydowscy żołnierze Hitlera
„Niemieckie Jedwabne”, o którym nie mówi nikt.
Dlaczego Anglia wstąpiła do UE oraz Brexit wyjaśnione w 2 mi
Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 572: Partia jak kameleon
Poprawność polityczna
Ten występ Pietrzaka tak ich rozwścieczył...
„Być może trzeba by rozszerzyć działalność KOD na inne państ
Zginęło 21 osób
Fałszywe oskarżenia
PO na kolanach przed Niemcami
„Hitler dowiaduje się o polskich obozach”
walcową na minaret
Ich też obsługiwał jakiś debilny pracownik socjalny