Lis: Zostałam bez pieniędzy z dwójką dzieci i chorą mamą

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ulla

Re: Lis: Zostałam bez pieniędzy z dwójką dzieci i chorą mamą

Post autor: ulla »

Co ona pier..li? Została bez pieniędzy, to znaczy że całą kasę którą zarabiała natychmiast przepuszczała? Skąd oni qrwa mają wiedzieć jak wygląda życie milionów Polaków? Pensja liczona w tysiącach przez lata i po starcie pracy natychmiast nie ma za co żyć? A co na to showman Tomasz Lis? On też nie ma pieniędzy? On nie łoży na utrzymanie rodziny, jak Kijowski? A Lisica nie ma alimentów od ojca dzieci? Jak Hanna Lis mówi, że nie starcza jej na życie to zapewne ma na myśli, że nie może polecieć na urlop na Karaiby tylko niestety musi jechać nad Bałtyk, a tam "wicie rozumicie" tylu "kiepskich" paskudnych Polaków ze swoimi "kiepskimi" rodzinami. Niestety ten widok psuje poczucie smaku i estetyki pani Lis.

Na wymioty mi się zbiera, bierze mnie ogromne obrzydzenie. Co za podli ludzie!
wyjek dobrarada

Post autor: wyjek dobrarada »

Mam dobrą radę dla pani Hani Lis! Pani Haniu pora na czwartego męża. Najwidoczniej Tomuś nie sprawdził się. Jak można doprowadzić do tego, aby taka kobieta nie miała za co żyć? To podlec!
Anioł

Post autor: Anioł »

Pani Hanno odgapiła Pani ode mnie styl ubierania się :evil: Mam podobną marynarkę tylko w białym kolorze...Jak Pani mogła. Co do reszty, ciężkiej sytuacji, garderobę Pani rzadziej wymieni, pasa zaciśnie i da się żyć.
Wujek samozło

Post autor: Wujek samozło »

"Na razie Lis ładuje swoje akumulatory na greckiej wyspie Mykonos"
monia02

Post autor: monia02 »

Fragment tekstu z ONETU:

"Internautom nie spodobało się też wyznanie Lis, która oświadczyła, że wyjazd do Azji ją zmienił i "kupiła sobie buty za 60 zł"."

Komentarz internauty pod artykułem:

"Głupia baba już nie pamięta, jak paradowała w kaloszach za 800 zł?"

Mój komentarz:

głupia to ona może i nie jest ale podła i owszem. Obrzydliwość.
pablito

Post autor: pablito »

Niech sobie lepiej kupi wibrator, bo najwyraźniej Lisienko już nie nadąża i Hani się wszystko z pier..niem kojarzy.
Gość

Post autor: Gość »

My tu śmiechy hihy sobie robimy a tymczasem gdzieś w Grecji rozgrywa się wielka tragedia państwa Lisów.
Anioł

Post autor: Anioł »

eee, aż tak źle, dawaj co się dzieje, hotel nie spełnia standardów..., czy jednej walizki z lotniska wziąć zapomnieli.. ;)
Gość

Post autor: Gość »

Anioł pisze:eee, aż tak źle, dawaj co się dzieje, hotel nie spełnia standardów..., czy jednej walizki z lotniska wziąć zapomnieli.. ;)
A jak jest w jakimś obozie dla ,, uchodźców'' , przecież sama pisze , że ładuje akumulatory z 2 przyjaciółmi??? :oops:
ODPOWIEDZ