Lis: Zostałam bez pieniędzy z dwójką dzieci i chorą mamą
Re: Lis: Zostałam bez pieniędzy z dwójką dzieci i chorą mamą
Co ona pier..li? Została bez pieniędzy, to znaczy że całą kasę którą zarabiała natychmiast przepuszczała? Skąd oni qrwa mają wiedzieć jak wygląda życie milionów Polaków? Pensja liczona w tysiącach przez lata i po starcie pracy natychmiast nie ma za co żyć? A co na to showman Tomasz Lis? On też nie ma pieniędzy? On nie łoży na utrzymanie rodziny, jak Kijowski? A Lisica nie ma alimentów od ojca dzieci? Jak Hanna Lis mówi, że nie starcza jej na życie to zapewne ma na myśli, że nie może polecieć na urlop na Karaiby tylko niestety musi jechać nad Bałtyk, a tam "wicie rozumicie" tylu "kiepskich" paskudnych Polaków ze swoimi "kiepskimi" rodzinami. Niestety ten widok psuje poczucie smaku i estetyki pani Lis.
Na wymioty mi się zbiera, bierze mnie ogromne obrzydzenie. Co za podli ludzie!
Na wymioty mi się zbiera, bierze mnie ogromne obrzydzenie. Co za podli ludzie!
Mam dobrą radę dla pani Hani Lis! Pani Haniu pora na czwartego męża. Najwidoczniej Tomuś nie sprawdził się. Jak można doprowadzić do tego, aby taka kobieta nie miała za co żyć? To podlec!
Pani Hanno odgapiła Pani ode mnie styl ubierania się
Mam podobną marynarkę tylko w białym kolorze...Jak Pani mogła. Co do reszty, ciężkiej sytuacji, garderobę Pani rzadziej wymieni, pasa zaciśnie i da się żyć.

"Na razie Lis ładuje swoje akumulatory na greckiej wyspie Mykonos"
Fragment tekstu z ONETU:
"Internautom nie spodobało się też wyznanie Lis, która oświadczyła, że wyjazd do Azji ją zmienił i "kupiła sobie buty za 60 zł"."
Komentarz internauty pod artykułem:
"Głupia baba już nie pamięta, jak paradowała w kaloszach za 800 zł?"
Mój komentarz:
głupia to ona może i nie jest ale podła i owszem. Obrzydliwość.
"Internautom nie spodobało się też wyznanie Lis, która oświadczyła, że wyjazd do Azji ją zmienił i "kupiła sobie buty za 60 zł"."
Komentarz internauty pod artykułem:
"Głupia baba już nie pamięta, jak paradowała w kaloszach za 800 zł?"
Mój komentarz:
głupia to ona może i nie jest ale podła i owszem. Obrzydliwość.
Niech sobie lepiej kupi wibrator, bo najwyraźniej Lisienko już nie nadąża i Hani się wszystko z pier..niem kojarzy.
My tu śmiechy hihy sobie robimy a tymczasem gdzieś w Grecji rozgrywa się wielka tragedia państwa Lisów.
eee, aż tak źle, dawaj co się dzieje, hotel nie spełnia standardów..., czy jednej walizki z lotniska wziąć zapomnieli.. 

A jak jest w jakimś obozie dla ,, uchodźców'' , przecież sama pisze , że ładuje akumulatory z 2 przyjaciółmi???Anioł pisze:eee, aż tak źle, dawaj co się dzieje, hotel nie spełnia standardów..., czy jednej walizki z lotniska wziąć zapomnieli..

Oprócz Lis: Zostałam bez pieniędzy z dwójką dzieci i chorą mamą - HYdE PaRK przeczytaj również:
dzibarka gdzieś wyjechała-od 14.08.16 spokój
huj z muslinami
Prusaki
Ostatnie dni Europy – epitafium dla Starego Kontynentu
Książka "SB a Lech Wałęsa", legalnie (za darmo).
POLexit, czyli jak wyjść z burdelu?
Rumuni pobili muzułmanina próbującego zakazać im picia
Prymas Czech ocenzurowany w katolickiej prasie!
Bolek nie wyjdzie już na ulicę
Żydowscy żołnierze Hitlera
„Niemieckie Jedwabne”, o którym nie mówi nikt.
Dlaczego Anglia wstąpiła do UE oraz Brexit wyjaśnione w 2 mi
Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 572: Partia jak kameleon
Poprawność polityczna
Sześć milionów Żydów 1915-1938-ciekawy dokument!!
Ten występ Pietrzaka tak ich rozwścieczył...