szkolenie, kogo polecacie? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 26 sie 2015, 10:06

Witam, kogo mi polecicie jako szkolącego Mlonka czy Maziarz trzecia opcja Mazurek ale jego to znam
mmmmm

Napisano: 26 sie 2015, 10:13

wybierz sobie kogoś z tego forum...umów sie na spotkanie.
To będzie najlepsza opcja na szkolenie . :D :D :D
~o~

Napisano: 26 sie 2015, 10:16

Tia, dobry pomysł, tyle że krąg się zacieśnia tylko do kobiet
mmmmm

Napisano: 26 sie 2015, 10:20

a dlaczego??????...... mówią ,że w życiu trzeba wszystkiego spróbować..... :D :lol: :D :lol:
~o~

Napisano: 26 sie 2015, 10:23

Taaa a od tego probowania mąż z domu mnie wyrzuci
mmmmm

Napisano: 26 sie 2015, 10:30

oj tam zaraz wyrzuci..... :D

nauczysz się czegoś nowego :oops: .....może mu się spodoba :P

Zobaczysz -wyśle Cię na kolejne szkolenie.....
~o~

Napisano: 26 sie 2015, 10:33

ojjjj nie da rady, to na pewno nie przejdzie, a tak na poważnie, kogo polecisz?
mmmmm

Napisano: 26 sie 2015, 10:40

Nie polecę nikogo
jestem ostatnio zdegustowana szkolącymi...może dlatego ,że siedzę w tyyyym od 2004r. i mam przesyt... :cry: nawet urlop nie pomógł

przeczytać ustawę z kartki to tez potrafię.... a taki jest poziom większości szkoleń
~o~

Napisano: 26 sie 2015, 10:50

To co zostaje mi Mazurek?nie no będę ryczeć łeeeeeeeeeee
mmmmm

Napisano: 26 sie 2015, 11:12

Pani Mlonka- mówi ładnie, ale wyłącznie z optyka MPiPS. Wyroków sądów administracyjnych nie poważa wcale. Czasem jej się wymsknie, ze jako pracownik MPiPS musi przedstawiać jego stanowisko niezależnie od własnego zdanie w danej kwestii. Z pracowników MPiPS godna polecenia, obiektywnie- raczej nie dowiesz się niczego, czego nie znajdziesz w projektach i ich uzasadnieniach.
Pani Maziarz- ona chyba przewodniczy/przewodniczyła któremuś SKO. Kiedyś byłem na jej szkoleniu, ciekawie, ale ma mnóstwo swoich wydumanych teorii, z którymi moje SKO się absolutnie nie zgadza. Dlatego podziękowałem. Z drugiej strony, może teraz jest inaczej.
szarlej

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem