szkolenie, kogo polecacie? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 26 sie 2015, 11:20

Zdecydowanie Pan Wardach- pracuje w MPIPS. Fajnie prowadzi szklenia, wszytko objaśnia. Wracam "oświecona", a nie przerażona jak po Mazurkiewiczu
Kalka
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 15:39
Zajmuję się:

Napisano: 26 sie 2015, 11:22

Tylko, że pan Wardach wyjątkowo często się mija z prawdą.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 26 sie 2015, 12:26

no widzisz...... przejrzyj ranking mądrych głów na forum i wybierz :D
~o~

Napisano: 27 sie 2015, 7:39

~o~ a co Ty mnie tak zachęcasz na prywatne szkolenie?? Czyżbyś już kiedyś była :lol:
mmmmm

Napisano: 27 sie 2015, 9:07

no nieeee... ale może to był błąd :oops: :D :oops:
Ja raczej z rzędu tych to to dużo mówią a mało robią..... tchórzliwa jestem :oops:
~o~

Napisano: 27 sie 2015, 9:16

a tak wracając do tematu szkoleń..... naprawdę jest wielu pracowników z wieloletnim stażem i praktyką, którzy maja większą wiedzę niż Ci szkolący. Odnoszę wrażenie ,że szkolący skupiają się bardziej na zarabianiu kasy niż na treści szkolenia.Na wiele pytań nie potrafią odpowiedzieć----- odpowiedź pada ze strony uczestników szkolenia. Albo szkolący mówią- proszę do mnie zadzwonić, napisać.....przemyślę, zastanowię się - odpowiem.....
Bywam na szkoleniach.... najwięcej problemów zawodowych (trudne przypadki) to rozwiązuje się w czasie przerwy, w czasie rozmów z innymi pracownikami. Na pytanie a jak robicie w takiej sytuacji???? A co z tym zrobic?????? ..... zawsze KTOŚ sensownie odpowie i poradzi
~o~

Napisano: 27 sie 2015, 9:17

~o~ pisze: Bywam na szkoleniach.... najwięcej problemów zawodowych (trudne przypadki) to rozwiązuje się w czasie przerwy, w czasie rozmów z innymi pracownikami. Na pytanie a jak robicie w takiej sytuacji???? A co z tym zrobic?????? ..... zawsze KTOŚ sensownie odpowie i poradzi
i to najbardziej lubię :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 27 sie 2015, 9:20

Warto mieć dobry kontakt z innym OPS, najlepiej z takim co jeszcze pracuje na takim samym programie jak TY.
......>

Napisano: 27 sie 2015, 10:59

dajcie namiary na jakieś szkolenia z Maziarzową albo Wardachem w Poznaniu
Byłam kiedyś na szkoleniu z Podgórskim i mówił bardzo rzeczowo - też bym pojechała
ośw

Napisano: 31 sie 2015, 15:22

9 września w Poznaniu jest szkolenie z P. Maziarz.
Czy ktoś poleca szkolenie z ta Panią ?
Estera

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x